طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران

توضیحات چمران درباره مازوت‌سوزی در البرز

رييس شوراي شهر تهران گفت: در البرز مازوت‌سوزی صورت گرفته اما انتظار می‌رود امسال این اقدام انجام نشود؛ چرا که بر آلودگی هوای تهران اثرگذار است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران در جلسه شورای شهر تهران گفت: در البرز مازوت‌سوزی صورت گرفته اما انتظار می‌رود امسال این اقدام انجام نشود؛ چرا که بر آلودگی هوا در تهران اثرگذار خواهد بود.بنده به صورت خصوص مباحثی را به وزیر نفت و مدیران پالایشگاه‌ها مطرح کردم و از ایشان به صحن شورا نیز دعوت خواهد شد.

 

چمران با تاکید بر اینکه یک نمونه قطار ملی در گذشته ساخته شده بود و امروز منابع مالی برای تولید انبوه تامین شده است، گفت: امیدواریم ۱۱۳ دستگاه واگن را سریعتر تحویل دهند که البته تا پایان امسال محقق نخواهد شد و جهاد دانشگاهی و واگن‌سازی و دیگر نهادهای مسئول در این حوزه باید پای کار بیایند.

 

وی افزود: با توجه به اینکه تعداد تولید واگن در سال محدود است تولید برخی قطعات قطارها به صرفه نیست و می‌توان این قطعات را از دیگر کشورها تامین کرد. قرار است قسمت عمده قطعات از جمله بوژی در تهران تولید شود و تصمیم ما بر این است که تولید سریعتر با نتیجه برسد.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سخنان مدیرعامل شرکت واگن‌سازی مبنی بر اینکه برخی نمی‌خواهند واگن ملی ساخته شود، گفت: گاهی اوقات جزیره‌ای فکر می‌شود و به نفع مردم فکر نمی‌شود.

 

وی با بیان اینکه نرخ بلیت مترو پرند ۱۶ و ۱۸ هزار تومان برای کارت بلیت و تک بلیت مترو شده است، اظهار کرد: تا وقتی مصوبه شورا تصویب نشود تردد مردم در مسیر تهران- پرند رایگان خواهد بود؛ مگر اینکه نرخ موقت در نظر گرفته شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر