یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله

شهادت ۲۲ عضو خانواده خبرنگار الجزیره در حمله هوایی اسرائیل

شهادت ۲۲ عضو خانواده خبرنگار الجزیره در حمله هوایی اسرائیل حمله اسرائیل به یک منزل مسکونی در غزه به شهادت ۲۲ عضو خانواده خبرنگار شبکه خبری الجزیره منجر شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری الجزیره گزارش داده یکی از خبرنگاران این رسانه ۲۲ عضو خانواده خود را در حمله هوایی اسرائیل به منزلی که آن‌ها در آن پناه گرفته بودند از دست داده است.

شبکه خبری الجزیره نوشت: «اعضای خانواده معامن الشرفی»، خبرنگار الجزیره عربی در اردوگاه جبالیا در شمال غزه کشته شدند.»

حمله‌ای که به شهادت اعضای خانواده این خبرنگار منجر شد صبح چهارشنبه اتفاق افتاده است. پدر و مادر، خواهران و برادران و همسران آن‌ها و خواهر زاده‌ها و برادرزاده‌های او جزو شهدای این حادثه هستند.

الشرفی به الجزیره گفت یک بشکه حامل مواد منفجره به منزل اصابت کرد و باعث ایجاد گودالی عمیق در زمین شد.

او گفت هیچ یک از کارکنان نهاد‌های امدادی قادر به بازیابی اجساد اعضای خانواده او نشده‌اند. الشرفی گفت: «ما از وداع با عزیزانمان محروم شده ایم و دفن مناسب اجساد آن‌ها هم از ما دریغ شده است.»

فیلمی که بعد از انجام این حمله منتشر شده یکی از بستگان دیگر الشرفی را در حال شیون بر روی خرابه‌های خانه بمباران‌شده نشان می‌دهد.

این فرد گفت: «به نظر می‌رسد که خانه ساعت ۴ یا ۵ صبح بمباران شده است. ما نتوانستیم تا بعد از بالا آمدن آفتاب به اینجا برسیم. چندین کودک کشته شده‌اند.»

الشرفی صدای آخرین پیام صوتی که مادرش قبل از شهادت برایش ارسال کرده را در اختیار الجزیره قرار داده است.

او در این پیام صوتی خطاب به پسرش می‌گوید: «سلام علیکم. صبح بخیر معامن. حالت چطور است؟ امیدوارم خوب باشی. زن و بچه‌هایت چطورند؟ وضع سلامتی خودت چطور است. مراقب خودت باش پسرم.» / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار