دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: اگر در غزه پیروز نشویم، دیگر نمی‌توانیم در منطقه زندگی کنیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: اگر در غزه پیروز نشویم، دیگر نمی‌توانیم در منطقه زندگی کنیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی گفت که اگر در این جنگ پیروز نشویم، دیگر زندگی برایمان در این منطقه ممکن نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۲ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ کنفرانس خبری مشترک کابینه جنگ رژیم صهیونیستی با مشارکت «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر و وزرای فعلی و سابق جنگ یعنی «یوآو گالانت» و «بنی گانتز» برگزار شد.

در این نشست، «یواو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: «در نتیجه حملات هوایی، زمینی، دریایی و اطلاعاتی ما کنترل اوضاع از دست حماس خارج شده و نتایج بزرگ، قابل توجه و دقیقی کسب شده است. این جنگ به خاطر کشته شدن نیروهایمان بهای سنگینی در پی دارد، بنابراین باید پیروزی قاطع و دقیقی از طریق ضربه زدن به حماس کسب کنیم. در غزه از نزدیک شاهد دقت عملیات بودم و نیرو‌های ما برای نابودی هرگونه خطر و تهدیدی تلاش می‌کنند. از شمال غزه به سمت جنوب پیشروی کردیم و ضربات سختی در خان یونس وارد کردیم.»

وزیرجنگ رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد: «اجازه توقف جنگ را نداریم و تنها اقدام مشروع ادامه جنگ تا نابودی حماس است. به بازگرداندن گروگان‌ها بدون هرگونه استثنایی پایبندیم و برای این منظور نهایت تلاشمان را خواهیم کرد. اگر در این جنگ پیروز نشویم، دیگر زندگی برایمان در این منطقه ممکن نخواهد بود. توسل به زور کار پلیس، ارتش و اطلاعات است و کس دیگری حق مبادرت به آن را ندارد.»

همچنین «بنی گانتز»، عضو کابینه جنگ و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی نیز گفت: «به حمله زمینی ادامه می‌دهیم و چیزی نمی‌تواند ما را متوقف کند و این اسرائیل است که آینده جنگ را مشخص می‌کند. نهایت تلاش خود را برای بازگرداندن گروگان‌ها به ویژه نظامیان قدیمی که جانفشانی کردند، بکار خواهیم گرفت. آماده ادامه جنگ برای ماه‌ها و حتی سال‌ها هستیم و روحیه خوبی داریم. به آمریکایی‌ها اعلام کردیم که خشونت شهرک‌نشینان را نمی‌پذیریم.»

از سوی دیگر، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در سخنانی اعتراف کرد که در جریان نبرد غزه با مبارزان حماس وارد درگیری‌های تن به تن شدیم.

به گفته این مقام اشغالگر، از آغاز جنگ غزه بیش از ۲۰ هزار نقطه را در نوار غزه مورد حمله قرار گرفته است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی افزود: «نیرو‌های ما به جلو حرکت می‌کنند و اکنون درگیری‌های شدیدی در جبالیا، شجاعیه و خان یونس در جریان است و خانواده‌های ۷ نظامی را که امروز در عملیات زمینی در غزه کشته شدند، در جریان قرار دادیم.»

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که ۱۳۸ اسرائیلی هنوز در غزه اسیر هستند.

«لوئیس مورنو اوکامپو»، دادستان ارشد سابق دیوان بین المللی کیفری نیز ضمن تأیید نسل‌کشی فلسطینیان توسط اسرائیل، صراحت برخی مقامات اسرائیلی در ابراز نیت خود درباره کشتار فلسطینیان را به باد انتقاد گرفت. دادستان دیوان بین‌المللی کیفری گفت: «محاصره غزه به خودی خود، جنایت علیه بشریت و یک نسل‌کشی است!»

همزمان، «لیو وردکار»، نخست وزیر ایرلند در سخنانی اظهار داشت که بمباران اسرائیلی مستمر علیه نوار غزه نتایج معکوسی خواهد داشت و اسرائیل را ناامن‌تر خواهد ساخت.

وی افزود که اسرائیل شاید پیروزی نظامی به دست آورد، اما در درازمدت به شکست راهبردی از لحاظ امنیتی تبدیل خواهد شد.

همچنین وزارت خارجه آمریکا آمریکا اعلام کرده است که اعمال خشونت‌بار «اسرائیل» موجب حمله ۷ اکتبر جنبش حماس شد و بر این اساس بر «اسرائیل» فشار می‌آوریم تا خشونت‌ها در کرانه باختری را متوقف کند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار