نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد

ابراز نگرانی سران قطر و عربستان از فاجعه انسانی در غزه

امیر قطر و ولی‌عهد سعودی طی بیانیه‌ای مشترک بعد از نشست شورای هماهنگی دو کشور، نگرانی عمیق خود را از فاجعه انسانی در نوار غزه و جنایاتی که منطقه شاهد آن است، ابراز کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، هیأت‌های قطر و عربستان سعودی بعد از هفتمین نشست شورای هماهنگی دو کشور، طی بیانیه‌ای اعلام کردند که دو طرف درباره اوضاع و تحولات فلسطین اشغالی گفتگو داشتند.

 

بر این اساس، «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر و «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی نگرانی عمیق خود را از فاجعه انسانی در نوار غزه و جنایات وحشیانه‌ای که منطقه شاهد آن است، ابراز کردند.

 

طبق این بیانیه، دو طرف همچنین بر لزوم توقف عملیات نظامی در اراضی فلسطینی و حمایت از غیرنظامیان مطابق با قوانین بین‌المللی تاکید کردند.

 

در این بیانیه همچنین آمده است: «امیر قطر و ولی‌عهد سعودی نگرانی خود را از تخریب تاسیسات، عبادتگاه‌ها و زیرساخت های غزه در نتیجه حملات وقیحانه رژیم صهیونیستی ابراز کرده و بر اهمیت نقش جامعه جهانی در فشار بر اسرائیل برای توقف آوارگی اجباری فلسطینیان تاکید کردند».

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، سران قطر و عربستان سعودی ضمن لازم دانستن توانمندسازی سازمان‌های بین‌المللی بشردوستانه برای ایفای نقش خود در ارائه کمک به مردم فلسطین، خواستار افزایش تلاش‌ها برای دستیابی به راهکار مناقشه فلسطین مطابق با اصل راهکار دو دولتی شدند.

 

پیش از این نیز «محمد بن عبدالرحمن» وزیر خارجه قطر در گفت‌وگو با همتای آمریکایی هشدار داد که ادامه بمباران غزه تلاش‌های میانجیگری برای کاهش تنش‌ها را پیچیده می‌کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر