زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

آمریکا در سودای حمله به یمن است؟

مسئولان آمریکایی می‌گویند که پنتاگون در مورد گزینه‌های حمله به حوثی‌ها (انصارالله) به بایدن هیچ گونه توضیحی نداد و برای انجام آن توصیه نکرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 07
کد خبر: ۲۱۷۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه پولیتیکو به نقل از مسئولان آمریکایی نوشت که پنتاگون در مورد گزینه‌های حمله به حوثی‌ها (انصارالله) به بایدن هیچ گونه توضیحی نداد و برای انجام آن توصیه نکرد.

پولیتیکو به نقل از مقامات آمریکا نوشت که افسران آمریکایی گزینه‌هایی را برای پاسخ به حوثی‌ها ارائه کرده‌اند، اما آن‌ها فعالانه آن را تبلیغ نمی‌کنند.

در ادامه این گزارش نشریه آمریکایی آمده است، این باور وجود دارد که «حوثی‌ها» دارایی‌های «اسرائیل» را هدف قرار می‌دهند نه کشتی‌های آمریکایی را.

به گفته مقامات آمریکایی، بسیاری در پنتاگون معتقدند که حضور ایالات متحده در دریا و خشکی در معرض خطر است.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که عملیات نظامی خود علیه دشمن صهیونیست و همچنین اجرای تصمیم جلوگیری از حرکت کشتی‌های اسرائیلی در دریای عرب و دریای سرخ را در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و تا زمان توقف تجاوز به برادرانمان در غزه ادامه خواهد داد.

یحیی سریع گفت که یگان موشکی یمن مجموعه‌ای از موشک‌های بالستیک را به سمت اهداف نظامی رژیم صهیونیستی در منطقه «ام الرشراش» در ایلات واقع در جنوب فلسطین اشغالی شلیک کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار