مخالفت سنا با کمک ۱۰۶ میلیارد دلاری کاخ سفید به کی‌یف و تل‌آویو-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

مخالفت سنا با کمک ۱۰۶ میلیارد دلاری کاخ سفید به کی‌یف و تل‌آویو

سناتورهای جمهوری‌خواه، مانع تصویب بودجه درخواستی ۱۰۶ میلیارد دلاری کاخ سفید برای حمایت نظامی از اوکراین و رژیم صهیونیستی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 07
کد خبر: ۲۱۷۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکایی بامداد پنجشنبه از تصویب نشدن لایحه بودجه درخواستی کاخ سفید برای تداوم کمک نظامی به اوکراین و رژیم صهیونیستی در مجلس سنا خبر دادند.

بر این اساس، سناتورهای جمهوری‌خواه به دلیل گنجانده‌نشدن شرط آنها درباره اصلاحات مهاجرتی در این طرح، مانع تصویب بودجه درخواستی ۱۰۶ میلیارد دلاری کاخ سفید برای کی‌یف و تل‌آویو شدند.

یکی از ۵۱ سناتوری که به این طرح رأی منفی داد - در مقابل ۴۹ رأی مثبت - «برنی سندرز» سناتور دموکرات است که می‌گوید با ارائه حمایت نظامی بی‌قید و شرط به رژیم صهیونیستی مخالف است مگر اینکه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم روش جنگ در غزه را تغییر دهد.

شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» در این‌باره گزارش داد: «عدم تصویب این طرح، حتی با وجود درخواست [جو] بایدن برای تصویب آن، کمک نظامی آمریکا به اوکراین و اسرائیل را در کنگره به حالت تنفس مصنوعی کشاند».

علیرغم افزایش تلفات غیرنظامیان در جنوب غزه، این موضوع که دولت آمریکا در روند ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی تجدید نظر کند، امری بعید به نظر می‌رسد.

پیش از این، دو مقام آمریکایی گفته بودند که واشنگتن در حال حاضر پیشنهادات مبتنی بر منع تحویل تسلیحات به رژیم صهیونیستی و یا انتقاد شدید از عملکرد این رژیم جهت تغییر دادن تاکتیک‌های جنگی آن را رد می‌کند، چرا که معتقد است راهبرد موجود واشنگتن، مبنی بر انجام مذاکرات خصوصی با اسرائیل در این زمینه بسیار موثرتر است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده