عارف: قوه قضائیه پرونده کارگران را با حساسیت بیشتر رسیدگی کند-راهبرد معاصر
حقوق تا ۲۴ میلیون تومان از مالیات معاف شد عارف: یک روز تأخیر در نجات دریاچه ارومیه ظلم آشکار است پزشکیان: باید با مردم درخصوص اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم انتصاب جدید در نهاد ریاست جمهوری | علیرضا شریفی کیست؟ پزشکیان: از هرکس که مشکلی از مردم و نظام را حل کند استقبال می‌کنیم رزمایش مشترک زمینی ایران و جمهوری آذربایجان آغاز شد کارگروه ویژه برای بررسی اصلاح قانون انتصاب در مشاغل حساس تشکیل می‌شود صبح دوشنبه؛ پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان لاریجانی: ایران در حال آماده‌سازی پاسخ به اسرائیل است مصوبه کمیسیون تلفیق برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال آینده تصویب کلیات طرح نحوه برگزاری تجمعات در کمیسیون شورا‌ها استاندار مازندران تعیین شد نماینده مجلس: طرح انتقال پایتخت درحال حاضر یک موضوع گنگ و رویاپردازانه است وزیر ارتباطات: استفاده از فیلترشکن باعث مهاجرت نخبگان شده | خسارت ۵۰ همتی به کسب‌وکار‌ها وزرای نفت و نیرو برای بررسی علل قطعی برق در مجلس حاضر می‌شوند

عارف: قوه قضائیه پرونده کارگران را با حساسیت بیشتر رسیدگی کند

رئیس فراکسیون امید مجلس گفت: رئیس قوه قضائیه پرونده کارگران را با حساسیت بیشتری رسیدگی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در دیدار اعضای هیات مدیره کانون بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی تهران اظهار داشت: حماسه عاشورا حرکت عدالتخواهانه را در تاریخ زنده نگه داشت. انقلاب اسلامی ایران نیز متاثر از عاشورا است چرا که احساسات استبدادستیزی، استعمارستیزی، عدالت‌خواهی، آزادگی و آزادی خواهی نقش بسیار مهمی در انقلاب ایران داشت.

 

وی با بیان اینکه عاشورا یک حادثه بی‌نظیر در تاریخ بشری است، خاطرنشان کرد: چهره واقعی حضرت اباعبدالله(ع) و فلسفه قیام ایشان خلاف آن چیزی است که بعضا در برخی مجالس ترویج می‌شود. تاسف بارتر آنکه برخی مجالس عزای سیدالشهداء را تبدیل به توهین و اهانت به ارکان نظام از جمله مجلس شورای اسلامی می کنند که جلوه بارز سوء استفاده از یک مراسم معنوی برای مقاصد سیاسی است.

 

رئیس فراکسیون امید با اشاره به در پیش بودن چهلمین سالگرد ارتحال آیت الله سید محمود طالقانی یاد و خاطره این روحانی مردمی و نواندیش را گرامی داشت و عنوان کرد: ویژگی بارز آیت‌الله طالقانی مردمی بودن وی بود که همه قشرهای مختلف جامعه با آیت الله طالقانی احساس نزدیکی می کردند. آیت الله طالقانی بیش از نیم قرن برای آزادی، استقلال و پیشرفت کشور جهاد کرد.

 

عارف در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه کارگران صاحبان اصلی انقلاب هستند و شعار اصلی انقلاب محرومیت‌زدایی بوده است، گفت: وظیفه حاکمیت، تامین زندگی شرافتمندانه برای آحاد ملت به خصوص کارگران و بازنشستگانی است که در همه صحنه‌ها حضور جدی داشتند و بار انقلاب را به دوش کشیدند.

 

وی با اشاره به اینکه همیشه کشور با مشکلاتی برای پاسخ به مطالبات مردم رو به رو بوده است، اضافه کرد: اما امروز شرایط بحرانی تر از همیشه است و باید برای عبور از این شرایط چاره‌اندیشی شود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از مشکلات کشور در ۴۰ سال گذشته را شعارزدگی توصیف کرد و گفت: بارها در مصاحبه‌ها و سخنرانی ها وعده هایی داده شده است بدون آنکه امکان عملی شدن آنها را بررسی کنیم، به تبع آن وعده‌ها، مطالبات مردم را بالا بردیم و نتیجه آن شده که به کارگران، بازنشستگان و اقشار آسیب پذیر وعده‌هایی دادند که تحقق آن با مشکلاتی همراه بوده است.

 

عارف درخصوص اجرای قانون همسان‌سازی هم گفت: همسان‌سازی بحث پیچیده ای دارد که کشور را گرفتار خود کرده است. اما راهکار آن وعده دادن نیست. همه باید با احتیاط بیشتری این قبیل بحث‌ها را دنبال کنیم و تلاش کنیم که این حکم قانونی عملیاتی شود.

 

وی با تاکید بر اینکه بدهی دولت به تامین اجتماعی حقی برجای مانده از سال‌های دور است، افزود: اکنون باید به سمت احقاق حق برویم اما باید راهکار پیدا کنیم.

 

رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی به بیش از ۴۰ میلیون نفر خدمات می دهد، گفت: سازمان تامین اجتماعی باید بدور از سیاسی کاری مدیریت شود زیرا سرمایه سازمان تامین اجتماعی حق الناس است و هیچ فرد یا گروهی حق سوء استفاده از آن را ندارد.

 

عارف با تاکید بر اینکه وظیفه مجلس پیگیری اجرای قوانین است گفت: ما پیگیری می کنیم که دولت حتی الامکان بدهی خودش را به تامین اجتماعی بپردازد اما پرداخت بخشی از دیون باید در بودجه ۹۹ بیاید و قانون شود.

وی حمایت از کارگران و بازنشستگان را وظیفه دولت و مجلس دانست و در خصوص طرح اصلاح ساختار تامین اجتماعی در مجلس شورای اسلامی گفت:تعدادی از نمایندگان پیگیر این طرح هستند. باید این طرح به کمک مرکز پژوهش‌های مجلس مستحکم شود تا بتوانیم با جدیت از آن دفاع کنیم.

 

رئیس فراکسیون امید با تاکید بر اینکه همواره سه جانبه گرایی را قبول داشته و داریم، بیان کرد: اینکه سازمان تامین اجتماعی باید با نظارت کارگران و کارفرمایان ودولت اداره شود حرف درستی است و درخواست بازنشستگان برای حضور در مراجع تصمیم‌گیری پیگیری می کنیم.

 

عارف با اشاره به اینکه وزرای بسیاری آمده اند و رفته اند اما سازمان تامین اجتماعی همچنان در جای خود باقی است و به ۴۰ میلیون نفر خدمات رسانی می‌کند، گفت: شما باید مشکلات دولت را درک کنید و برای این کار بهتر است خودتان را جای مسئولان قرار دهید. البته به شفاف سازی اعتقاد داریم و احقاق حق کارگران و بازنشستگان نیز همواره در دستور کارمان بوده است.

 

وی با تاکید بر اینکه در تمامی ادوار گذشته دولت‌ها ناچار بوده‌اند دست در جیب تامین اجتماعی کنند، یادآور شد: اکنون می‌دانیم که صندوق‌های بسیاری ورشکسته هستند و سربار دولت شده‌اند بنابراین باید در خصوص سازمان تامین اجتماعی به نوعی رفتار کنیم که این صندوق به سرنوشت دیگر صندوق‌های ورشکسته تامین نشود.

 

رئیس فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: باید مراقب باشیم طرح اصلاح ساختار تامین اجتماعی سیاسی نشود و هر سه فراکسیون سیاسی مجلس پای تصویب این طرح بیایند. در این صورت هیچ نماینده‌ای نمی تواند طرح را به سیاسی کاری متهم کند.
رئیس فراکسیون امید مجلس افزود: از رئیس محترم قوه قضائیه می خواهم نسبت به پرونده فعالان کارگری و کسانی که در تجمعات روز کارگر بازداشت شده‌اند با حساسیت بیشتری رسیدگی کنند احکام صادره در دادگاه بدوی برای تعدادی از فعالان کارگری با رویکرد جدیدی که در قوه قضائیه آغاز شده است همخوانی ندارد و امیدوارم در دادگاه تجدیدنظر آرا صادره اصلاح شود.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار