ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

فهرست جدید تبادل اسرای فلسطینی و رژیم صهیونیستی/ مروان برغوثی کیست؟

فهرست جدید تبادل اسرای فلسطینی و رژیم صهیونیستی/ مروان برغوثی کیست؟ منابع رسانه‌ای از تقویت احتمال آزادی مروان برغوثی، فرمانده اسیر فلسطینی در دور جدید عملیات تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی منابع صهیونیستی از تلاش‌های کشور‌های عربی به منظور واداشتن رژیم صهیونیستی به آزادی مروان البرغوثی، فرمانده محبوب و مردمی جنبش فتح خبر می‌دهند.

در همین راستا شبکه کان ۱۱ رژیم صهیونیستی مدعی شد مصر و برخی از کشور‌های عربی اخیراً از آمریکا درخواست کرده اند تا با اعمال فشار بر اسرائیل، زمینه آزادی مروان البرغوثی فرمانده دربند جنبش فتح را از زندان‌های رژیم صهیونیستی فراهم نماید.

این در شرایطی است که براساس گزارش این رسانه صهیونیستی، تل آویو به شدت با این درخواست مخالفت کرده است.

البرغوثی از جمله رهبران سیاسی و نظامی جنبش فتح است که ضمن رد خط سازشکارانه محمود عباس، ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین، بر ضرورت ادامه مبارزه با رژیم صهیونیستی برای آزادی کامل سرزمین‌های اشغالی تاکید دارد.

البرغوثی پیش از این نیز در جریان تبلیغات انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین در بهار ۱۴۰۱ نامزدی خود را برای شرکت در انتخابات از داخل زندان‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود، اما ابومازن به دلیل ترس از احتمال پیروزی وی و یا نامزد‌های جنبش حماس، برگزاری انتخابات را به بهانه‌های واهی به تعویق انداخت.

کارشناسان معتقدند آزادی البرغوثی موجب خواهد شد تا کفه معادلات در پرونده فلسطین بیش از پیش به سوی محور مقاومت سنگینی کرده و علاوه بر نوار غزه، در کرانه باختری نیز شاهد به قدرت رسیدن جریان‌های مخالف سازش با اسرائیل و همسو با محور مقاومت باشیم.

همزمان منابع سعودی نیز اعلام کردند دور جدید مذاکرات تبادل اسرا میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در شرایطی در حال پیگیری است که برخی منابع عالی رتبه حاضر در روند مذاکرات از تقویت گزینه تبادل مروان برغوثی و برخی اسرای دیگر فلسطینی در ازای استرداد اسرای صهیونیستی در بند مقاومت سخن می‌گویند. دور جدید مذاکرات طرفین در حال حاضر در دوحه قطر در حال پیگیری است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار