وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل 

مخالفت مجارستان با پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا

نخست وزیر مجارستان با اشاره به رعایت نشدن حقوق اقلیت‌های قومی در اوکراین هشدار داد که عضویت این کشور در اتحادیه اروپا را وتو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان با اشاره به فساد در اوکراین و همچنین رعایت نشدن حقوق ده‌ها هزار نفر از «خویشاوندان قومی خود» که در غرب اوکراین زندگی می‌کنند، تاکید کرد از عضویت کی‌یف در اتحادیه اروپا جلوگیری خواهد کرد.

 

به گزارش رویترز، نگرانی‌هایی پیرامون اقلیت‌های قومی و مخصوصا مجارستانی که ساکن اوکراین هستند وجود دارد. برخی می‌گویند این افراد نمی‌توانند در مدارس و دانشگاه‌ها به زبان مادری خود تحصیل کنند. از سوی دیگر، بسیاری از ساکنین اوکراین که اصالتی مجارستانی دارند در جستجوی زندگی بهتر این کشور را ترک کرده اند و به گفته محلی‌ها تنها کسانی باقی مانده‌اند که «در چارچوب اوکراین ادغام شدند». در همین راستا، برخی روستا‌ها که مجار‌ها اکثریت جمعیت آن را تشکیل می‌دادند به طور کل خالی شده‌اند.

 

نشست سران اتحادیه اروپا فردا آغاز می‌شود و اوربان تهدید کرده که پیشنهادات برای عضویت اوکراین در این بلوک را وتو خواهد کرد.

 

گفتنی است در سال ۲۰۱۷ اوکراین قانونی تصویب کرد که کلیه مدارس را ملزم می‌کرد به دانش‌آموزان بالای ۱۰ سال به زبان اوکراینی آموزش دهند. همین امر سبب تیره شدن روابط دو کشور شد، زیرا مجار‌های محلی شکایت کردند که چنین قانونی نقض حقوق آن‌ها برای آموزش به زبان مادری است.

 

شایان ذکر است که اوکراین برای برآورده کردن معیار‌های اتحادیه اروپا اصلاحاتی انجام داده و اجازه استفاده از زبان‌های این اتحادیه در مدارس خصوصی و دانشگاه‌ها را داده است. هرچند این قانون هنوز به مرحله اجرا نرسیده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار