قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

واکنش طالبان به لغو مذاکره با آمریکا

واکنش طالبان به لغو مذاکره با آمریکا گروه طالبان در واکنش به لغو مذاکرات قطر توسط ترامپ تاکید کرد که مبارزه ۱۸ ساله آنها ثابت کرده است که جز پایان یافتن کامل اشغال افغانستان به هیچ چیزی قانع نمی‌شویم و به جهاد ادامه می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 09
کد خبر: ۲۱۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا یکشنبه هفته جاری در توئیتر خود نوشت که مذاکرات این کشور با طالبان را به دلیل کشته شدن یک نظامی آمریکایی در کابل لغو کرده است.

 

گروه طالبان در واکنش به لغو مذاکرات قطر توسط ترامپ با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد که مبارزه 18 ساله آنها برای آمریکا ثابت کرده است که ما جز پایان یافتن اشغال کامل افغانستان به هیچ چیز دیگر قانع نمی‌شویم و برای این هدف بزرگ به جهاد ادامه می‌دهیم.

 

در این بیانیه آمد هاست که آمریکا باید افغان‌ها را به حال خودشان بگذارد.

 

طالبان خاطرنشان کرد: با آمریکا مذاکرات مفیدی داشتیم و توافقنامه نهایی شد همچنین گفت‌وگوها در فضای خوبی به پایان رسید و دو طرف برای امضای آن آمادگی می‌گرفتند.

 

بیانیه افزود: پس از امضای توافقنامه قرار بود که در 23 ماه جاری میلادی نخستین روز از نشست مذاکرات بین‌الافغانی برگزار شود و کشورهای منطقه و جهان همچنین سازمان‌های بین‌المللی نیز از این روند حمایت کردند.

 

طالبان تصریح کرد: «اکنون که رئیس جمهور آمریکا روند مذاکرات با امارت اسلامی را متوقف کرده است، زیان آن بیش از هر کسی به خود آمریکا می‌رسد.

 

در این بیانیه آمده است که موضع آمریکا در قبال صلح برای جهان روشن شد و این اقدام ترامپ به اعتبار آمریکا صدمه می‌زند، تلفات جانی و مالی این کشور را بیشتر و نقش آمریکا را در تعامل سیاسی متزلزل معرفی می‌کند.

 

طالبان اظهار داشت که امارت اسلامی با ادامه دادن مذاکرات ثابت کرد که جنگ از سوی دیگران بر ما تحمیل شده است.

 

این بیانیه با اشاره به دعوت رهبران طالبان به آمریکا نیز خاطرنشان کرد که زلمی خلیلزاد دعوتنامه ترامپ برای رفتن به آمریکا را در اواخر ماه آگوست در اختیار ما گذاشت. طالبان این سفر را تا امضای توافقنامه در دوحه به تعویق انداختند.

 

امارت اسلامی موضع و سیاست متزلزل ندارد، طالبان 20 سال پیش نیز خواستار تفاهم بودند و امروز نیز همان موضع را دارد و آمریکا بار دیگر به همین موضع برخواهد گشت.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار