وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

باکتری سبزیجات زمستانی را این طور از بین ببرید

باکتری سبزیجات زمستانی را این طور از بین ببرید فصل زمستان زمان استفاده از محبوب ترین سبزیجات مانند گل کلم، کلم بروکلی و کاهو است. اما زمانی که نوبت به تمیز کردن این سبزیجات می‌رسد دچار مشکل می‌شویم چرا که این سبزیجات بیشتر هر سبزی دیگری آلوده می‌شوند و لایه‌های پیچیده و گلچه‌های آن‌ها حذف آثار باکتری‌ها را سخت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این مطلب به موارد مهمی درباره راه‌های تمیز کردن کامل گل کلم، کلم و کلم بروکلی، اشاره کرده‌ایم. در این میان کلم بروکلی یکی از مهم‌ترین سبزیجات چلیپایی است که پیشتر به خواص آن پرداخته‌ایم.

 

چرا باید سبزیجات چلیپایی را تمیز کنید؟

سبزیجات چلیپایی برخلاف سایر سبزیجات، به دلیل شرایط رشد، استفاده از آفت کش‌ها و شکل طراحی پیچیده آن‌ها بیشتر مستعد آلودگی هستند، به همین دلیل این سبزیجات اغلب محل پرورش عوامل بیماری زا هستند. بنابراین، پیروی از مراحل مناسب برای تمیز کردن کامل این سبزیجات زمستانی ضروری است.

 

چرا مهم است؟

دانستن شیوه درست تمیز کردن این سبزیجات به از بین بردن باکتری‌ها و عوامل بیماری زا به طور بالقوه کمک می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از این ماده غذایی را کاهش می‌دهد. تمیز کردن صحیح کلم، گل کلم و کلم بروکلی همچنین ایمنی سبزیجات را برای مصرف تضمین کرده و ارزش غذایی آن‌ها را حفظ می‌کند. تمیز کردن کامل همچنین طعم و کیفیت کلی سبزیجات را در زمان طبخ افزایش می‌دهد. در این مطلب به چند روش مهم برای تمیز کردن سبزیجات چلیپایی اشاره شده است.

 

در آب نمک خیس کنید

یکی از روش‌‍‌های موءثر، خیس کردن سبزیجات در آب سرد با یک قاشق غذاخوری نمک است. این می‌تواند به از بین بردن هر گونه آلودگی یا آلودگی پنهان کمک کند.

 

بررسی آفات

شکاف‌ها یا بین برگ‌های این سبزی‌ها را از نظر وجود آفات بررسی کنید. هر گونه حشره قابل مشاهده و قسمت‌های آسیب دیده یا تغییر رنگ داده سبزی را حذف کنید.

 

برگ‌ها را جدا کنید تا تمیز شوند

در مورد سبزیجاتی مانند کلم، کاهو یا سایر سبزیجات چلیپایی برگ دار، برگ‌ها را جدا کرده و در آب ولرم با مقداری نمک یا سرکه خیس کنید.

 

در محلول سرکه خیس کنید

یک کاسه بزرگ را با آب پر کنید و چند قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه کنید. سبزیجات چلیپایی را در این محلول خیس کنید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیس بخورند. سرکه به تجزیه آفت کش‌ها کمک می‌کند و باعث حذف باکتری‌ها می‌شود.

 

با آب سرد بشوئید

پس از خیساندن، سبزی‌ها را با آب سرد و جاری بشوِئید. از جریان ملایم آب برای شستن سرکه یا کثیفی باقی مانده استفاده کنید./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار