ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

شرط تل‌آویو برای پایان دادن به تنش با لبنان

یک پایگاه خبری به نقل از مقام‌های مطلع نوشت که مقامات آمریکایی در تلاش برای دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک بین لبنان و تل‌آویو هستند، اما تاکنون با پیشرفت اندکی حاصل شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری «آکسیوس»‌ بامداد سه‌شنبه گزارش داد که رژیم صهیونیستی به آمریکا گفته بعنوان بخشی از توافق برای پایان تنش‌ها با لبنان، حزب‌الله باید حدود ۱۰ کیلومتر از مرز دور بشود.

 

طبق این گزارش، مقامات آمریکایی در تلاش برای دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک بین لبنان و تل‌آویو هستند، اما تاکنون با پیشرفت اندکی حاصل شده است.

 

آکسیوس به نقل از منابع مطلع نوشت: «نتانیاهو و گالانت به آستین گفتند که اسرائیل آماده است به دیپلماسی فرصت بدهد، مشروط بر اینکه پیشرفت ظرف چند هفته اتفاق بیافتد».

 

پیش از این،‌نهاد رسانه‌ای «الاعلام الحربی» روز شنبه در هفتادمین روز جنگ در غزه از ۵۰۹ عملیات علیه مواضع ارتش اسرائیل از ابتدای جنگ خبر داده و نوشت که ۵۹ مقر و پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در طول این مدت هدف قرار گرفته شده است.

 

مقاومت اسلامی لبنان از زمان آغاز عملیات «طوفان الاقصی» در اراضی اشغالی فلسطین در تاریخ پانزدهم مهر ماه، در حمایت از مردم غزه و نیروهای مقاومت فلسطین عملیات‌های مختلفی را علیه مواضع ارتش اسرائیل انجام داده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار