درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

درویشیان: تمامی دستگاه‌ها پیگیر اجرای قانون جوانی جمعیت هستند

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور با بیان اینکه همه دستگاه پیگیر اجرای این قانون هستند، گفت: قانون جوانی جمعیت، قانونی محکم و جدی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه نمایندگان قرارگاه های جوانی جمعیت دستگاه های مختلف با حضور محسن منصوری معاون اجرایی رییس جمهور و رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور عصرسه شنبه ۲۸ آذرماه برگزار شد. شکیبا محبی تبار دبیر ستاد ملی جمعیت در مشروح این جلسه از اقدامات و وظایف قرارگاه جوانی جمعیت دستگاه های مختلف گزارش داد و پیشنهاد هایی را برای تقویت قانون جوانی جمعیت بیان کرد.

«حجت الاسلام‌ حسن درویشیان» در این نشست تصریح کرد: جوانی جمعیت موضوع مهمی است. رهبر معظم انقلاب در سفر به استان خراسان شمالی مساله جمعیت و بحران جمعیت را مطرح کردند ‌و در مناسبت های مختلف هم ‌بر موضوع جوانی جمعیت بارها تاکید شده است و ایشان به همه قوای کشور تذکر داده اند که این مساله جدی گرفته شود.

وی با بیان اینکه قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ تدوین و توسط آیت الله رییسی برای اجرا ابلاغ شد، گفت: قانون جوانی جمعیت، قانونی محکم و جدی است و کمتر قانونی به این شکل است که مدت آزمایشی را ۷ سال تعیین کرده باشد و به نظر علت این است که آن زمان بر اساس بررسی کارشناسان فرصت جبران جوانی جمعیت که ۷ سال بود ‌. اکنون دو سال آن را سپری کردیم امیدواریم در فرصت پنج ساله بتوانیم به استناد قانون جبران کنیم.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور با بیان اینکه همه دستگاه پیگیر اجرای این قانون هستند، گفت: کمتر قوانینی داریم که این چنین ضمانت اجرایی محکمی داشته باشد.

درویشیان گفت: حسب دستور آیت الله رئیسی دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور هم به کمک دوستان در ستاد جوانی جمعیت برای پیگیری اجرای این قانون پیوست تا از این اندک فرصت برای جبران حداکثری استفاده شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر