علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد چرا آموزش و پروش در برابر تعطیلی مدارس مقاومت می‌کند؟ «بلک‌فرایدی»؛ روزی برای خرید یا دام کلاهبرداران؟ مهار آتش الیت/ هیچ شعله آتشی دیگر از جنگل‌های الیت زبانه نمی‌کشد سردار رادان: روحیه ایثار و شهادت ستون فقرات امنیت ملی ایران است پیکرهای مطهر 100 شهید گمنام در تهران تشییع شد نئاندرتال‌ها به خدا اعتقاد داشتند؟ کنترل نسبی آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت‌شده «الیت» ابطال آنی معاینه فنی خودرو‌های فاقد صلاحیت در معابر تهران معاون وزیر بهداشت: ۸۰ درصد جانباختگان سوانح رانندگی کمتر از ۵۰ سال دارند نظر آموزش و پرورش پیرامون تعطیلی مدارس در هوای آلوده فرماندار کردکوی: ۳۰۰۰ متر از جنگل‌های درازنو درگیر آتش است / درخواست بالگرد دادیم هوای تهران در مرز هشدار بنفش/ شهر ری با شاخص ۲۸۱ آلوده‌ترین نقطه مهار آتش الیت با ۱۱۵ عملیات بالگرد‌ها و ۱۳ پرواز ایلیوشین

با خوردن زودهنگام وعده‌های غذایی بیماری قلبی را از خود دور کنید

یک مطالعه جدید به بررسی زمان غذا خوردن و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می پردازد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر. محققان می‌گویند افرادی که اولین و آخرین وعده‌های غذایی خود را زود می‌خورند نسبت به افرادی که دیرتر در روز غذا می‌خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی قرار دارند.

 

علاوه بر این، مدت طولانی‌تر ناشتا بودن در طول شب با خطر کمتر سکته مغزی و سایر بیماری‌های عروق مغزی مرتبط بود.

 

نوع غذاهایی که می‌خورید می‌توانند خطر حمله قلبی، سکته مغزی و انواع دیگر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش یا کاهش دهند. اما تحقیقات بیشتر نشان می‌دهد که زمان خوردن وعده‌های غذایی هم ممکن است مهم باشد.

 

علاوه بر این، مطالعه جدید نشان داد که داشتن زمان‌های دیرتر برای اولین و آخرین وعده‌های غذایی در روز با خطر کلی بالاتر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است. این اثر در زنان قوی‌تر از مردان بود.

 

در این مطالعه، محققان ارتباط بین زمانی که افراد وعده‌های غذایی خود را در طول روز می‌خورند و خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را بررسی کردند.

 

این تحقیق شامل ۱۰۳۳۸۹ بزرگسال شرکت کننده در فرانسه بود.

 

میانگین سنی شرکت کنندگان حدود ۴۲ سال بود و تقریباً از هر ۱۰ نفر ۸ نفر زن بودند.

 

محققان از سوابق غذایی که به صورت آنلاین توسط شرکت کنندگان ارسال شده بود، استفاده کردند تا تخمین بزنند که مردم چه زمانی و چند وقت یکبار در طول روز غذا می‌خورند. آنها شرکت کنندگان را به طور متوسط حدود ۷ سال دنبال کردند.

 

آنها دریافتند که هر ساعت اضافی در به تعویق انداختن زمان اولین وعده غذایی صبحانه با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی همراه بود.

 

محققان همچنین دریافتند که هر ساعت اضافی در به تأخیر انداختن زمان آخرین وعده غذایی با ۸ درصد افزایش خطر بیماری عروق مغزی مرتبط است.

 

آنها دریافتند افرادی که آخرین وعده غذایی خود را بعد از ساعت ۹ شب می‌خورند در مقایسه با افرادی که آخرین وعده غذایی خود را قبل از ساعت ۸ شب می‌خورند، ۲۸ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به بیماری عروق مغزی قرار دارند.

 

علاوه بر این، ناشتا بودن طولانی‌تر در شب با کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک و سایر انواع بیماری‌های عروق مغزی مرتبط بود.

 

همچنین، تعداد دفعاتی که افراد در طول روز غذا می‌خورند، بر خطر قلبی عروقی آنها تأثیری ندارد.

 

محققان در این مقاله می‌نویسند: «نتایج ما نشان می‌دهد که در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، به‌جای حذف صبحانه، استفاده از الگوهای زمان‌بندی زودهنگام غذا خوردن و همراه کردن یک دوره ناشتایی طولانی‌تر در شب، به جای حذف صبحانه، یک مزیت بالقوه است».

 

قبل از اینکه پزشکان به افراد توصیه کنند زمان غذا خوردن خود را تغییر دهند، تحقیقات بیشتری لازم است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار