سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پیام اسرای اسرائیلی به تل آویو: می‌خواهید جنازه‌های ما بازگردد

پیام اسرای اسرائیلی به تل آویو: می‌خواهید جنازه‌های ما بازگردد شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی، بامداد امروز چهارشنبه، در ویدئویی جدید، پیام ۲ اسیر اسرائیلی خطاب به رژیم صهیونیستی را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی، بامداد امروز «چهارشنبه، 20 دسامبر)، ویدئویی از دو اسیر اسرائیلی را منتشر کرد که از کابینه رژیم صهیونیستی برای آزادیشان درخواست کمک می‌کنند.

 

« گادی موزس» یکی از اسرای در بند غزه، در این ویدئو از دوستان و بستگانم می‌خواهد که فشار بر کابینه نتانیاهو را تشدید کنند تا وی بفهمد که اسرا چه می‌خواهند و می‌گوید: «هفتم اکتبر به اینجا (غزه) آمدم و این به دلخواه من نبود...امیدوارم به آغوش خانواده‌ام بازگردم».

 

وی در ادامه خطاب به اعضای شورای جنگ رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو، یوآو گالانت وزیر جنگ، هرتزی هالوی رئیس ستاد ارتش و بنی گانتس، عضو این شورا گفت: «هر لحظه در حال مرگیم..شرایط ما قابل تحمل نیست.. ممکن است بمیریم زیرا هیچ ضمانتی نیست که ارتش اسرائیل ما را بمباران نکند... احساس می‌کنیم شما نمی‌خواهید ما زنده بازگردیم، شما می‌خواهید از جنازه‌های ما استقبال کنید، زیرا تلاش می‌کنید بهای مذاکرات را کاهش دهید».

 

«العاد کتسیر» دومین اسیری که در این ویدئو صحبت می‌کند، با بیان اینکه نزد جنبش جهاد اسلامی است نیز از خطر بمباران‌های اسرائیلی ابراز نگرانی می‌کند و ازنتانیاهو و تصمیم‌گیرندگان اسرائیلی می‌خواهد «هر کاری که لازم است برای آتش بس و توافق تبادل اسرا انجام دهید..ما نمی خواهیم در غزه بمیریم. جان ما در خطر بزرگی است».

 

سرایا القدس، در حالی این ویدئو را منتشر کرد که دو روز پیش نیز «کتائب القسام» شاخه نظامی حماس پیام اسرای اسرائیلی در غزه به دولت نتانیاهو و خانواده‌هایشان را پخش کردکه یکی از این اسرا گفته بود: «ما نسل بنیانگذار اسرائیل و ارتش هستیم. ما را به هر بهایی آزاد کنید. نگذارید ما قربانی حملات نیروی هوایی شویم».

 

تل‌آویو می‌گوید که ۱۳۰ اسرائیلی نزد جنبش حماس هستند که از هفتم اکتبر و در جریان عملیات طوفان‌الاقصی به اسارت گرفته شده‌اند و ادعا می‌کند که در تلاش است آنها را به اراضی اشغالی بازگرداند. اما همین چند روز پیش بود که با گلوله مستقیم، سه اسیر را به اشتباه کشت و طی بمباران‌هایی صورت گرفته، نیز شماری از اسرای نزد مقاومت کشته شدند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار