رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

حماس: تهدیدات گالانت بیانگر شکست مفتضحانه صهیونیست‌ها است

حماس: تهدیدات گالانت بیانگر شکست مفتضحانه صهیونیست‌ها است جنبش حماس تاکید کرد که تهدیدات وزیر جنگ جنایتکار رژیم صهیونیستی در زمینه ترور رهبران مقاومت، پوچ و با هدف دستاوردسازی خیالی برای خود است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۲ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 23
کد خبر: ۲۱۹۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، حماس بیان کرد که تهدیدات گالانت نشان می‌دهد او در تحقق اهداف خود در غزه مفتضحانه شکست خورده و هیچ دستاوردی جز قتل و کشتار غیرنظامیان و تخریب و نابودی زیرساخت‌های غیرنظامی نداشته است.

 

«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جمعه شب پس از دیدار با مقامات بلندپایه امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی مدعی شد: عملیات برای رسیدن به اهدافی که مشخص کردیم و در رأس آن فروپاشی گردان‌های حماس و ناتوان کردن این گروه از توان و ظرفیت‌های محرمانه است به صورت تدریجی پیش می‌رود.

 

وی بار دیگر با تکرار ادعا‌های خود مبنی بر نابودی "یحیی السنوار" رهبر جنبش حماس ادعا کرد: به زودی السنوار با دهانه تفنگ نیرو‌های ما روبه رو خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار