مقدار مجاز مصرف ویتامین‌ها چقدر است؟ با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل

مضرات «خواب روزانه» برای بدن را جدی بگیرید

تحقیقات بسیاری مضر بودن خواب روزانه را تایید کرده و این خواب می تواند آسیب هایی برای بدن به همراه داشته باشد که از جمله آن می توان به اختلال در ترشح هورمون های بدن، ایجاد اشکال در ضربان قلب، ضعیف شدن سیستم ایمنی و افزایش احتمال ابتلا به انواع سرطان اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۱۹۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، یک پژوهشگر و درمانگر اختلالات خواب با اشاره به آسیب های بسیار خواب روزانه برای سلامت بدن، از تمام افراد و بویژه کارمندان خواست بعد از برگشت از سر کار نخوابند.

 

دکتر علی زکی‌ئی با بیان اینکه بدن یک ساعت بیولوژیک داشته که فعالیت های خود را بر اساس آن تنظیم می کند، گفت: این ساعت بیولوژیک خود را با تابش نورخوشید وفق داده و بر اساس آن ترشح هورمون های بدن را تنظیم می کند. بنابراین هرگونه جابجایی در ساعت خواب افراد، بدن را دچار اشتباه کرده و موجب اختلال در ترشح هورمون های بدن می شود.

 

زکی‌ئی با مضر دانستن خواب روزانه گفت: خواب فقط مختص شب است و در طول مدت خواب شبانه هورمون های مورد نیاز ترشح می شود و اگر فردی در طول روز بخوابد بدن به تصور اینکه شب شده دستور ترشح هورمون داده و این امر مشکلاتی برای بدن بوجود می آورد.

 

وی افزود: تحقیقات بسیاری مضر بودن خواب روزانه را تایید کرده و این خواب می تواند آسیب هایی برای بدن به همراه داشته باشد که از جمله آن می توان به اختلال در ترشح هورمون های بدن، ایجاد اشکال در ضربان قلب، ضعیف شدن سیستم ایمنی و افزایش احتمال ابتلا به انواع سرطان اشاره کرد.

 

این پژوهشگر اختلالات خواب گفت: متاسفانه بسیار شایع شده که افراد و بویژه کارمندان بعد از برگشت از سرکار و آمدن به خانه سریعا می خوابند، در صورتی که این خواب روزانه بسیار برای آنها مضر است و می‌تواند در کوتاه مدت آنها را پرخاشگر و بدخلق کرده و در بلندمدت ابتلا به بیماری های مختلف را رقم بزند.

 

زکی‌ئی گفت: در متون گذشته هم هیچ وقت صحبت از"خواب روزانه" نشده و فقط از "چرت روزانه" صبحت به میان آمده چیزی شبیه خواب "قیلوله" که قبل از ظهر و به مدت چند دقیقه است و فرد وارد خواب عمیق نمی شود.

 

وی افزود: افرادی که در طول روز و بویژه ظهر و بعدازظهر می خوابند، وقتی بلند می شوند حتی خاطرشان نیست که چه ساعتی از شبانه روز است و برای چند لحظه‌ای گیج و منگ هستند که این‌ها همه علائم هشدار دهنده از سوی مغز است که نشان می دهد ساعت بیولوژیک بدن به هم ریخته است.

 

زکی‌ئی گفت: برخی افراد تصور می کنند اینکه هشت ساعت در طول شبانه روز بخوابند کافی است و مهم نیست چه زمانی بخوابند. بطور مثال تقسیم بندی می کنند که شش ساعت شب خوابیدم و دو ساعت هم روز بخوابم که مجموعا هشت ساعت شود. درحالیکه خواب روز حتی اگر چند ساعت باشد به هیچ وجه جایگزین یک ساعت خواب شب هم نمی شود و علاوه بر این با آسیب هایی برای بدن همراه است./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار