وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

پلیس در تعقیب قاتل پدر خوانده

پلیس در تعقیب قاتل پدر خوانده پلیس آگاهی پایتخت در تعقیب پسر جوانی است که در جریان درگیری با ناپدری‌اش او را به قتل رسانده و گریخته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۲۰۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بامداد دوم دی ماه ساکنان ساختمانی در منطقه خاورشهر با پلیس تماس گرفتند و خبر از درگیری خونین دادند. دقایقی از این تماس می‌گذشت که ماموران در محل حادثه حاضر شدند و در طبقه دوم با پیکر خونین مردی ۷۲ ساله مواجه شدند که هدف ضربات چاقو قرار گرفته بود. کمی آن طرف‌تر همسر این مرد نیز روی زمین افتاده بود که او هم با ضربات چاقو زخمی شده است. این زوج برای درمان به بیمارستان منتقل شدند، اما تلاش برای نجات مرد زخمی بی فایده بود و او به کام مرگ رفت، اما همسر وی از مرگ نجات یافت.

در این شرایط بود که گزارش این جنایت به بازپرس وی‌ژه قتل اطلاع داده شد و ماموران اداره دهم آگاهی تهران تحقیقات خود را در این پرونده جنایی آغاز کردند. عامل جنایت پسرخوانده مرد ۷۲ ساله بود که در درگیری ابتدا ناپدری اش و بعد مادر خود را هدف ضربات چاقو قرار داد. مادر این پسر گفت:من همسر دوم مقتول بودم و پسرم بعد از ازدواج دومم با ما زندگی می‌کردم. او، اما مشکل روحی دارد و شیشه مصرف می‌کند.

وی مدت هاست که با همسرم دچار اختلاف شده و بر سرکوچکترین مسائل با هم درگیری دارند. روز حادثه هم شوهرم به پسرم گفت که چرا جوراب هایش روی زمین رها کرده است. شوهرم مرد منضبطی بود. بر سر این موضوع درگیر شدند که پسرم با چاقو، به جان شوهرم افتاد. من هم با داد و فریاد از همسایه‌ها کمک خواستم که با چاقو مرا هم زخمی کرد.

این متهم پس از جنایت فراری شده و تحقیقات برای دستگیری وی ادامه دارد. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار