سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد

مخبر: تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده‌هایشان است

مخبر: تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده‌هایشان است معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده شهدا است، گفت: رابطه عاطفی بین مردم ایران و اقلیت‌ها بی‌نظیر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور به مناسبت میلاد خجسته پیامبر رحمت و سعادت حضرت عیسی مسیح (ع) و در آستانه آغاز سال ۲۰۲۴ میلادی با خانواده شهید ارمنی «گاگیک تومانیان» در فضایی صمیمی دیدار و گفت‌وگو و از ایثارگری‌ها، صبر و مقاومت خانواده این شهید گرانقدر تجلیل کرد.

مخبر در این دیدار که عصر امروز (دوشنبه) و با همراهی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و آرا شاوردیان نماینده مسیحیان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با تبریک میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) به این خانواده شهید ارمنی و آرزوی سال پر خیر و برکت برای هموطنان مسیحی، برای مادر این شهید و بازماندگان آرزوی توفیق و سلامتی کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در این دیدار با تأکید بر اینکه تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده شهدا است، تصریح کرد: رابطه عاطفی بین مردم ایران و اقلیت‌ها بی‌نظیر است و این وحدت بین تمام ایرانیان از هر دین، مذهب و قومی نتیجه خون پاک شهیدان است.

مخبر با اشاره به پیگیری‌های مداوم رهبری از خانواده شهدا و جانبازان، افزود: دولت خود را موظف رسیدگی به وضعیت خانواده شهدا می‌داند.

همچنین در این دیدار مادر و خانواده معظم شهید «تومانیان» ضمن شرح خاطرات و ویژگی‌های اخلاقی این شهید گرانقدر، به بیان خاطراتی از دیدار مقام معظم رهبری با آنان در سال ۱۳۷۷ پرداختند و مادر این شهید، افزود: همواره برای سلامتی رهبر معظم انقلاب و موفقیت مسئولین و همه ایرانیان دعای خیر و آرزوی سلامتی می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور در این دیدار با اهدای لوح تقدیری از تلاش‌ها، ایثارگری‌ها و جانفشانی و صبر خانواده شهید تومانیان قدردانی کرد.

گفتنی است، سرباز شهید «گاگیک تومانیان» در ۲۴ مرداد ماه سال ۱۳۶۶ و در سن ۲۶ سالگی در منطقه مریوان به مقام شامخ شهادت نائل آمد و در قطعه شهدا آرامستان «بوراستان» به خاک سپرده شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار