رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

مخبر: تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده‌هایشان است

مخبر: تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده‌هایشان است معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده شهدا است، گفت: رابطه عاطفی بین مردم ایران و اقلیت‌ها بی‌نظیر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور به مناسبت میلاد خجسته پیامبر رحمت و سعادت حضرت عیسی مسیح (ع) و در آستانه آغاز سال ۲۰۲۴ میلادی با خانواده شهید ارمنی «گاگیک تومانیان» در فضایی صمیمی دیدار و گفت‌وگو و از ایثارگری‌ها، صبر و مقاومت خانواده این شهید گرانقدر تجلیل کرد.

مخبر در این دیدار که عصر امروز (دوشنبه) و با همراهی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و آرا شاوردیان نماینده مسیحیان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با تبریک میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) به این خانواده شهید ارمنی و آرزوی سال پر خیر و برکت برای هموطنان مسیحی، برای مادر این شهید و بازماندگان آرزوی توفیق و سلامتی کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در این دیدار با تأکید بر اینکه تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده شهدا است، تصریح کرد: رابطه عاطفی بین مردم ایران و اقلیت‌ها بی‌نظیر است و این وحدت بین تمام ایرانیان از هر دین، مذهب و قومی نتیجه خون پاک شهیدان است.

مخبر با اشاره به پیگیری‌های مداوم رهبری از خانواده شهدا و جانبازان، افزود: دولت خود را موظف رسیدگی به وضعیت خانواده شهدا می‌داند.

همچنین در این دیدار مادر و خانواده معظم شهید «تومانیان» ضمن شرح خاطرات و ویژگی‌های اخلاقی این شهید گرانقدر، به بیان خاطراتی از دیدار مقام معظم رهبری با آنان در سال ۱۳۷۷ پرداختند و مادر این شهید، افزود: همواره برای سلامتی رهبر معظم انقلاب و موفقیت مسئولین و همه ایرانیان دعای خیر و آرزوی سلامتی می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور در این دیدار با اهدای لوح تقدیری از تلاش‌ها، ایثارگری‌ها و جانفشانی و صبر خانواده شهید تومانیان قدردانی کرد.

گفتنی است، سرباز شهید «گاگیک تومانیان» در ۲۴ مرداد ماه سال ۱۳۶۶ و در سن ۲۶ سالگی در منطقه مریوان به مقام شامخ شهادت نائل آمد و در قطعه شهدا آرامستان «بوراستان» به خاک سپرده شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار