عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

روز ۸۱ طوفان الاقصی/ بمباران ۱۰۰ منطقه در جنوب غزه طی ۲۴ ساعت

ارتش رژیم صهیونیستی از بمباران ۱۰۰ منطقه در جنوب نوار غزه تنها طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد؛ حمله‌های وحشیانه ای که ده‌ها شهید و زخمی برجای گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جنگنده‌های این رژیم تنها طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۰ منطقه را در جنوب نوار غزه بمباران کردند.

 

خبرنگار این شبکه تاکید کرد که از عصر روز گذشته تاکنون دست کم ۲۶ فلسطینی در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه به شهادت رسیده و تعداد زیاد دیگری زخمی شده اند.

 

طی ساعت‌های گذشته جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی به صورت گسترده جبالیا واقع در شمال نوار غزه را بمباران کردند.

 

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که توپخانه این رژیم نیز منطقه الجرن واقع در جبالیا را هدف آتش خود قرار داده است.

 

همزمان با بمباران خان یونس، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی مرکز این شهر را نیز هدف قرار داد.

 

بمباران ۲ منزل مسکونی در خان یونس و رفح واقع در جنوب نوار غزه دست کم پنج شهید و زخمی برجای گذاشته است.

 

«جیما کونل» مسئول تیم وابسته به سازمان ملل که از چند هفته قبل در غزه مستقر است تاکید کرده است: فلسطینی‌ها در نوار غزه با یک بازی شطرنج انسانی رو به رو هستند که هزاران تن از این سو به آن سو حرکت می‌کنند.

 

وی در ادامه افزود: هیچ کسی نیست که تضمین کند جایی که آن‌ها می‌روند امن است. فلسطینی‌ها به سمت جنوب حرکت می‌کنند و وسایل کمی با خود به همراه برده اند تا شاید بتوانند مکان امنی پیدا کنند.

 

کونل اضافه کرد: من با افراد زیادی صحبت کرده ام. تنها یک مساحت بسیار کوچک در شهر رفح باقی مانده است. مردم در این منطقه نمی‌دانند که به کجا خواهند رفت./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار