هاآرتص: باید شکست در غزه را بپذیریم-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

هاآرتص: باید شکست در غزه را بپذیریم

روزنامه هاآرتص امروز، سه‌شنبه ۲۶ دسامبر با انتشار یادداشتی به قلم «لهلیل شوکن» درباره ناکامی ارتش اسرائیل در غزه نوشت که «هر روز اضافی در حمله زمینی، شکست را عمیق‌تر خواهد کرد».
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، در مقدمه گزارش هاآرتص آمده است که اسرائیل باید شکست خود را بپذیرد؛ این نبردی که در غزه آغاز شد، از ۷ اکتبر شکست خورده بود.

 

شوکن در ادامه نوشت که انتظار می‌رفت این نبرد وحشتناک طی چند هفته در نتیجه فشارهای بین‌المللی به پایان برسد؛ اما اکنون اسرائیل در شرایط سخت‌تری نسبت به وضعیتی که در نتیجه حمله حماس به ما وارد شد، قرار گرفته است.

 

این تحلیلگر اسرائیلی با تاکید بر اینکه از دل شکست هیچ دستاوردی خارج نخواهد شد، ما طی این حمله به هیچ‌کدام از اهداف اعلام‌شده ارتش از جمله بازگرداندن اسرای خود نرسیدیم.

 

وی در بخش دیگری از این یادداشت به «کاهش بی‌سابقه جایگاه بین‌المللی اسرائیل» اشاره کرده و نوشت که این موضوع روابط تل‌آویو با کشورهای دوستش، به ویژه ایالات متحده را تهدید می‌کند.

 

نویسنده هاآرتص، با بیان اینکه کشورهای خارجی اسرائیلی‌ها را به عنوان بیماران جذامی نگاه می‌کنند، نوشت جایگاه ما نیز در برابر کشورهای منطقه به شدت کاهش یافته است.

 

شوکن به درگیری‌ها در مرزهای شمالی اراضی اشغالی هم اشاره و تصریح کرد که برخلاف ادعاها که حزب‌الله از حمله به اسرائیل بازداشته شده است، اسرائیل با یک قدرت بازدارنده طرف است.

 

با گذشت بیس از ۸۰ روز از جنگ علیه غزه و افزایش فشارهای بین‌المللی برای توقف این جنایات، نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو بنیامین نتانیاهو همچنان خواستار تداوم حمله زمینی است.

 

حزب‌الله لبنان طی روزهای گذشته با هدف قراردادن تجمعات نظامیان اسرائیلی در مرز و همچنین شهرک‌های شمالی، آرامش اسرائیلی‌ها را سلب و بر تداوم حملات تا توقف جنگ در غزه تاکید کرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده