هاآرتص: باید شکست در غزه را بپذیریم-راهبرد معاصر
ساختمان شرکت ملی نفت ایران در روتردام هلند به‌دلیل پروندۀ کرسنت مصادره و فروخته شد شبه‌نظامیان کُرد: سلاح خود را به «جولانی» تحویل نمی‌دهیم سی‌ان‌ان: ارتش اسرائیل در حال خروج از غزه است مشاور امنیت ملی ترامپ: حماس هرگز غزه را اداره نخواهد کرد ترامپ: ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا را به تعویق می‌اندازم ابوعبیده: طوفان الاقصی میخ آخر را بر تابوت اسرائیل زد تبادل اسرا در نخستین روز آتش‌بس غزه / سه زن اسرائیلی آزاد شدند ببینید / لحظه ورود هیات صلیب سرخ به زندان عوفر برای تحویل گرفتن اسرای فلسطینی الجزیره: فهرست اسرای فلسطینی که امروز آزاد می‌شوند شامل ۶۹ زن و ۲۱ کودک است بیش از ۶۰ نفر در انفجار نفتکش در نیجریه کشته شدند مقام ارشد طالبان خواستار لغو ممنوعیت تحصیل زنان و دختران افغان شد زمان و جزئیات مراسم تحلیف و آغاز دومین دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است

هاآرتص: باید شکست در غزه را بپذیریم

روزنامه هاآرتص امروز، سه‌شنبه ۲۶ دسامبر با انتشار یادداشتی به قلم «لهلیل شوکن» درباره ناکامی ارتش اسرائیل در غزه نوشت که «هر روز اضافی در حمله زمینی، شکست را عمیق‌تر خواهد کرد».
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، در مقدمه گزارش هاآرتص آمده است که اسرائیل باید شکست خود را بپذیرد؛ این نبردی که در غزه آغاز شد، از ۷ اکتبر شکست خورده بود.

 

شوکن در ادامه نوشت که انتظار می‌رفت این نبرد وحشتناک طی چند هفته در نتیجه فشارهای بین‌المللی به پایان برسد؛ اما اکنون اسرائیل در شرایط سخت‌تری نسبت به وضعیتی که در نتیجه حمله حماس به ما وارد شد، قرار گرفته است.

 

این تحلیلگر اسرائیلی با تاکید بر اینکه از دل شکست هیچ دستاوردی خارج نخواهد شد، ما طی این حمله به هیچ‌کدام از اهداف اعلام‌شده ارتش از جمله بازگرداندن اسرای خود نرسیدیم.

 

وی در بخش دیگری از این یادداشت به «کاهش بی‌سابقه جایگاه بین‌المللی اسرائیل» اشاره کرده و نوشت که این موضوع روابط تل‌آویو با کشورهای دوستش، به ویژه ایالات متحده را تهدید می‌کند.

 

نویسنده هاآرتص، با بیان اینکه کشورهای خارجی اسرائیلی‌ها را به عنوان بیماران جذامی نگاه می‌کنند، نوشت جایگاه ما نیز در برابر کشورهای منطقه به شدت کاهش یافته است.

 

شوکن به درگیری‌ها در مرزهای شمالی اراضی اشغالی هم اشاره و تصریح کرد که برخلاف ادعاها که حزب‌الله از حمله به اسرائیل بازداشته شده است، اسرائیل با یک قدرت بازدارنده طرف است.

 

با گذشت بیس از ۸۰ روز از جنگ علیه غزه و افزایش فشارهای بین‌المللی برای توقف این جنایات، نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو بنیامین نتانیاهو همچنان خواستار تداوم حمله زمینی است.

 

حزب‌الله لبنان طی روزهای گذشته با هدف قراردادن تجمعات نظامیان اسرائیلی در مرز و همچنین شهرک‌های شمالی، آرامش اسرائیلی‌ها را سلب و بر تداوم حملات تا توقف جنگ در غزه تاکید کرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر