تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

رژیم صهیونیستی: غزه باید خلع سلاح و یک منطقه امنیتی موقت ایجاد شود

رژیم صهیونیستی: غزه باید خلع سلاح و یک منطقه امنیتی موقت ایجاد شود سخنگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: مکانیسم‌های بازرسی در مرز غزه و مصر برای جلوگیری از قاچاق سلاح به نوار غزه تشکیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اوفیر جندلمن»، سخنگوی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: علاوه بر تشکیل مکانیسم‌های بازرسی در مرز غزه و مصر برای جلوگیری از قاچاق سلاح به نوار غزه، این باریکه باید خلع سلاح و یک منطقه امنیتی موقت ایجاد شود.

ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر جنگ ویرانگری را در غزه آغاز کرده است که تا به امروز (سه‌شنبه) ۲۰۹۱۵ شهید، بیش از ۵۴ هزار زخمی برجای گذاشته است که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند.

جندلمن در گفتگو با خبرنگاران از طریق پلتفرم زوم گفت: نوار غزه باید به یک منطقه خالی از سلاح تبدیل شود و رژیم صهیونیستی باید اطمینان حاصل کند که این باریکه هرگز پایگاهی برای حمله به آن نخواهد بود و این مستلزم ایجاد یک منطقه امنیتی موقت در امتداد مرز غزه با اراضی اشغالی است.

وی افزود: سازوکار‌های بازرسی نیز در مرز غزه و مصر تشکیل می‌شود که از قاچاق سلاح به غزه جلوگیری می‌کند.

جندلمن در مورد آینده غزه پس از جنگ گفت: در آینده قابل پیش بینی، رژیم صهیونیستی مسئولیت امنیتی در نوار غزه را حفظ خواهد کرد. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار