اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

رژیم صهیونیستی: غزه باید خلع سلاح و یک منطقه امنیتی موقت ایجاد شود

رژیم صهیونیستی: غزه باید خلع سلاح و یک منطقه امنیتی موقت ایجاد شود سخنگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: مکانیسم‌های بازرسی در مرز غزه و مصر برای جلوگیری از قاچاق سلاح به نوار غزه تشکیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اوفیر جندلمن»، سخنگوی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: علاوه بر تشکیل مکانیسم‌های بازرسی در مرز غزه و مصر برای جلوگیری از قاچاق سلاح به نوار غزه، این باریکه باید خلع سلاح و یک منطقه امنیتی موقت ایجاد شود.

ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر جنگ ویرانگری را در غزه آغاز کرده است که تا به امروز (سه‌شنبه) ۲۰۹۱۵ شهید، بیش از ۵۴ هزار زخمی برجای گذاشته است که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند.

جندلمن در گفتگو با خبرنگاران از طریق پلتفرم زوم گفت: نوار غزه باید به یک منطقه خالی از سلاح تبدیل شود و رژیم صهیونیستی باید اطمینان حاصل کند که این باریکه هرگز پایگاهی برای حمله به آن نخواهد بود و این مستلزم ایجاد یک منطقه امنیتی موقت در امتداد مرز غزه با اراضی اشغالی است.

وی افزود: سازوکار‌های بازرسی نیز در مرز غزه و مصر تشکیل می‌شود که از قاچاق سلاح به غزه جلوگیری می‌کند.

جندلمن در مورد آینده غزه پس از جنگ گفت: در آینده قابل پیش بینی، رژیم صهیونیستی مسئولیت امنیتی در نوار غزه را حفظ خواهد کرد. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده