سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

اتهام زنی‌های بی پایان آمریکا علیه جمهوری اسلامی

اتهام زنی‌های بی پایان آمریکا علیه جمهوری اسلامی آمریکا در ادامه طرح ادعاهای بی‌اساس علیه ایران، این بار حمله پهپادی به کشتی تجاری در سواحل هند را به جمهوری اسلامی ایران منتسب کرد، ادعایی که از سوی ناصر کنعانی مردود و بی‌ارزش خوانده شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر. «اتهام‌زنی آمریکا بی‌پایان است» این را سخنگوی وزارت امور خارجه ناصر کنعانی روز دوشنبه در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری فارس و در واکنش به ادعای وزارت دفاع آمریکا که ایران را دخیل در حمله پهپادی به کشتی تجاری در سواحل هند خوانده، بیان کرد.

 

این دیپلمات ارشد ایرانی دولت آمریکا را به دلیل حمایت‌های بیشمار از رژیم صهیونیستی در جنگ کنونی در غزه که بیش از ۲۰ هزار شهید به همراه داشته بزرگ‌ترین متهم خواند و این دولت را در جایگاهی ندانست که به دیگر طرف‌ها در منطقه و خارج از آن اتهام وارد کند. ادعاهایی که از نظر ناصر کنعانی در راستای انحراف افکار عمومی و سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم اسرائیل مطرح می‌شود.

 

در ادامه هدف قرار گرفتن کشتی‌های تجاری رژیم صهیونیستی در دریای سرخ که همزمان با حملات این رژیم به غزه انجام شد و یمنی‌ها مسؤولیت آن را بر عهده گرفتند، این بار این کشتی تجاری که عنوان شده مرتبط با رژیم اسرائیل است، هدف قرار گرفت.

 

شنبه دوم دی ماه مرکز تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که یک پهپاد در ۲۰۰ مایل دریایی منطقه وراوال هند به یک کشتی اصابت کرده و باعث آتش‌سوزی در آن شده است. یک روز بعد پنتاگون از هدف قرار گرفتن یک کشتی تجاری مرتبط با اسرائیل با یک «پهپاد تهاجمی که از ایران پرتاب شده» خبر داد. آنگونه که وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد در این حمله هیچ یک از خدمه یا سرنشینان کشتی مجروح نشدند و آتش‌سوزی حاصل از این حمله نیز مهار شد.

 

این کشتی تجاری که با پرچم لیبریا در حال حرکت است، متعلق به شرکتی ژاپنی است که از سوی شرکتی هلندی مورد استفاده قرار می‌گیرد و روزنامه «وال استریت ژورنال» هم اعلام کرده که این شرکت هلندی با یک تاجر بزرگ اسرائیلی مرتبط است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار