پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد

نتانیاهو: برکناری بولتون منجر به تغییر در سیاست‌های ضد ایرانی آمریکا نخواهد شد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اولین واکنش خود به برکناری مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که سیاست‌های آمریکا در قبال ایران به رغم این برکناری سختگیرانه است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۲۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به برکناری «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید واکنش نشان داد و گفت که این مسئله منجر به تغییر در سیاست‌های ضد ایرانی آمریکا نخواهد شد.

 

به گزارش شبکه اسکای نیوز عربی، نتانیاهو شامگاه چهارشنبه (۲۰ شهریور) دقیقا یک روز بعد از برکناری بولتون از سمتش گفت: «به رغم برکناری بولتون، ایالات متحده آمریکا در قبال ایران [سیاست‌های] سختگیرانه دارد».

 

بولتون در کنار نتانیاهو، «محمد بن سلمان»، ولی‌عهد سعودی و «محمد بن زاید»، ولی‌عهد ابوظبی معروف به اعضای «تیم ب» بودند که بنا به گفته «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران، قصد کشاندن آمریکا به درگیری با این کشور را دارند.

 

جان بولتون مشاور «دونالد ترامپ» در امور امنیت ملی آمریکا بامداد امروز چهارشنبه از سمت خود استعفا کرد. این استعفای او بنا به درخواست رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.

 

ترامپ روز سه‌شنبه در حساب توییتری خود نوشته بود: «شب گذشته به جان بولتون اطلاع دادم که دیگر در کاخ سفید به خدمات او نیاز نیست. من و همین‌طور برخی از افراد دیگر در دولت با بعضی از پیشنهادهای او به شدت مخالف بودیم، بنابراین از جان خواستم استعفایش را تقدیم کند که او صبح امروز این کار را کرد. از جان بابت خدماتش بسیار متشکرم. هفته آینده مشاور امنیت ملی جدیدی معرفی خواهم کرد.»

 

گفته می‌شود سه تن از مشاوران جان بولتون نیز بعد از استعفای او، همزمان از سمت‌های خود استعفا کرده‌اند.

رئیس جمهوری آمریکا ساعتی پیش به جزئیات بیشتری از اختلاف خود با جان بولتون پرداخت و گفت که مشاور امنیت ملی کاخ سفید اشتباهات بسیار زیادی مرتکب شده است از لیبی و عراق گرفته تا ونزوئلا. ترامپ همچنین از عملکرد جان بولتون و نبود تفاهم بین او سایر مسؤولان در دولت آمریکا انتقاد کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار