قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵

اتمام بزرگترین پروژه ریلی کشور تا پایان سال آینده

اتمام بزرگترین پروژه ریلی کشور تا پایان سال آینده وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن چابهار - زاهدان به عنوان بزرگترین پروژه ریلی کشور تا پایان سال آینده به بهره برداری می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی گفت: در حوزه راه‌سازی ۲هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی در استان‌های جنوبی کشور از جمله سیستان وبلوچستان در حال اجرا است و عملا این استان تبدیل به کارگاه راه‌سازی شده و از این میزان ۸۵۰ کیلومتر تحویل داده شده است و مابقی به سرعت به اتمام خواهد رسید.

به گفته وی ۹۶ کیلومتر راه اصلی روز گذشته به بهره برداری رسید که از این میزان ۵۸ کیلومتر در راستای کریدور ساحلی و ۳۸ کیلومتر در راستای کریدور شمال - جنوب بوده است.

او می‌گوید: ارزش روز این مسیر‌ها ۳ هزار میلیارد تومان است و در مرحله بعدی راه اصلی را تحویل مردم خواهیم داد که البته این راه‌ها به جز راه‌های روستایی بوده است.

بذرپاش بیان کرد: راه آهن چابهار - زاهدان به عنوان بزرگترین پروژه ریلی کشور به شمار می‌رود که ۳۹ رشته به طول ۱۷ کیلومتر آن تکمیل شده و امیدواریم این پروژه که مهم‌ترین و بزرگترین راه آهن کشور است و نقش اصلی کریدوری دارد را بتوانیم تا پایان سال آینده تکمیل کنیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به بازدید از بندر شهید بهشتی هم اشاره کرد و گفت:فاز اول این بندر به اتمام رسیده و بخش خصوصی در هفته گذشته ۵۵ هزار میلیارد تومان توافقنامه و تفاهم‌نامه امضاء کرد. همچنین ۸۱۰۰ میلیارد تومان از این توافقنامه‌ها مربوط به بندر چابهار بود که عملیات اجرایی آن آغاز شد و حدود ۴۰ میلیارد تومان پروژه نیز روز گذشته به بهره برداری رسید.

بذرپاش اظهار کرد: عملیات کانتینری در بندر شهید بهشتی رشد ۱۴۰ درصدی داشته که بیانگر رشد و توسعه فعالیت‌های بندری است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به فاز دوم توسعه بندر شهید بهشتی گفت: فاز ۲ این بندر نیازمند توسعه عظیمی در سطح ۴۰ هکتار است که مقرر شد، شرکت‌های کشتیرانی و حمل و نقل داخلی با ایجاد کنسرسیوم، نسبت به توسعه فاز ۲ این بندر اقدام کنند.

او گفت: با اتصال بندر شهید بهشتی به راه آهن چابهار - زاهدان ارزش این بندر بیش از پیش افزایش می‌یابد و از طرفی نقش راه آهن چابهار نیز پر رنگ‌تر می‌شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار