حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

واکنش کانبرا به خبر «بازداشت سه استرالیایی در ایران»

وزیر خارجه استرالیا بعد از انتشار برخی خبرها در رسانه‌های غربی مبنی بر «بازداشت سه شهروند استرالیایی در ایران»، در این باره اظهارنظر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «ماریس پاین» وزیر خارجه استرالیا امروز پنجشنبه از ایران خواسته که با «سه شهروند استرالیایی بازداشت شده در این کشور» رفتار انسان‌دوستانه داشته باشد.

 

به نوشته «استریت تایمز»، پاین گفت در این رابطه «دفعات بسیاری» با «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران صحبت کرده و آخرین مورد آن هم همین هفته گذشته بوده است.

 

وزیر خارجه استرالیا گفت: «دولت (استرالیا) در حال تلاش بوده است که از رفتار منصفانه، انسان‌دوستانه و مطابق با هنجارهای بین‌المللی با (این سه شهروند استرالیایی) اطمینان حاصل شود».

 

این مقام استرالیایی افزود: «ما هیچ دلیلی نداریم که اعتقاد داشته باشیم که این بازداشت‌ها به نگرانی بین‌المللی در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران، اجرای تحریم‌های آمریکا یا (ائتلاف به رهبری واشنگتن در خلیج فارس) برای تامین امنیت کشتیرانی مرتبط باشند».

 

رسانه‌های غربی مدعی هستند که یک زوج استرالیایی به نام‌های «جولی کینگ» و «مارک فیرکین» در ایران بازداشت شدند؛ زوجی که به ادعای این رسانه‌ها «گردشگر» هستند. این رسانه‌ها ادعای بازداشت یک زن دو تابعیتی استرالیایی-انگلیسی در ایران را هم مطرح کرده‌اند.

 

مقام‌های ایران تاکنون خبر بازداشت سه استرالیایی در ایران را تایید نکرده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار