عراقچی تاکنون با کدام مقامات دیدار کرده است؟ قطر: هدف نتانیاهو از اتهامات مطرح شده، منحرف کردن افکار عمومی است چین خواستار بازگشت ایران و آمریکا به تفاهم‌ «اسلام‌آباد» شد چین از بازار جهانی ۱۰۰۰ تن طلا خرید فرود هواپیمای نتانیاهو در فرودگاه نظامی دورافتاده مولفه های شکست راهبرد مشابه آمریکا در ایران و لبنان موضع‌گیری صریح سخنگوی کتائب سیدالشهداء عراق درباره موضوع سلاح عملیات پیش‌دستانه و گسترده نیروهای مسلح یمن علیه سعودی حشد شعبی طرح تروریستی حمله به مواضع نظامی در الانبار را خنثی کرد عراقچی: نقض تفاهم اسلام‌آباد از سوی آمریکا سبب تشدید ناامنی و تنش در منطقه شد سند محرمانه بلژیک: آمریکا متحد قابل اعتمادی نیست چین: ایران و آمریکا از طریق گفتگو مسائل را حل و فصل کنند سنای آمریکا بار دیگر برای اختیارات جنگی ترامپ رای‌گیری می‌کند اولیانوف: با توجه به تهدیدات آمریکا بازگشت بازرسان به ایران ممکن نیست نخست‌وزیر کانادا از بررسی سناریوی اقدام نظامی آمریکا علیه کشورش خبر داد جزییات دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا

واکنش کانبرا به خبر «بازداشت سه استرالیایی در ایران»

واکنش کانبرا به خبر «بازداشت سه استرالیایی در ایران» وزیر خارجه استرالیا بعد از انتشار برخی خبرها در رسانه‌های غربی مبنی بر «بازداشت سه شهروند استرالیایی در ایران»، در این باره اظهارنظر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «ماریس پاین» وزیر خارجه استرالیا امروز پنجشنبه از ایران خواسته که با «سه شهروند استرالیایی بازداشت شده در این کشور» رفتار انسان‌دوستانه داشته باشد.

 

به نوشته «استریت تایمز»، پاین گفت در این رابطه «دفعات بسیاری» با «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران صحبت کرده و آخرین مورد آن هم همین هفته گذشته بوده است.

 

وزیر خارجه استرالیا گفت: «دولت (استرالیا) در حال تلاش بوده است که از رفتار منصفانه، انسان‌دوستانه و مطابق با هنجارهای بین‌المللی با (این سه شهروند استرالیایی) اطمینان حاصل شود».

 

این مقام استرالیایی افزود: «ما هیچ دلیلی نداریم که اعتقاد داشته باشیم که این بازداشت‌ها به نگرانی بین‌المللی در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران، اجرای تحریم‌های آمریکا یا (ائتلاف به رهبری واشنگتن در خلیج فارس) برای تامین امنیت کشتیرانی مرتبط باشند».

 

رسانه‌های غربی مدعی هستند که یک زوج استرالیایی به نام‌های «جولی کینگ» و «مارک فیرکین» در ایران بازداشت شدند؛ زوجی که به ادعای این رسانه‌ها «گردشگر» هستند. این رسانه‌ها ادعای بازداشت یک زن دو تابعیتی استرالیایی-انگلیسی در ایران را هم مطرح کرده‌اند.

 

مقام‌های ایران تاکنون خبر بازداشت سه استرالیایی در ایران را تایید نکرده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار