پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است

سفر روحانی به آنکارا در یکشنبه جاری

آقای روحانی به دعوت رسمی رئیس جمهوری ترکیه، یک شنبه ۲۴ شهریور ماه جاری به پایتخت این کشور سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ،پرویز اسماعیلی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از سفر آقای روحانی به آنکارا برای شرکت در اجلاس سه جانبه سران ایران، روسیه و ترکیه. خبر داد.

 

بر اساس این گزارش رئیس جمهوری اسلامی ایران آقای روحانی به دعوت رسمی رئیس جمهوری ترکیه، یکشنبه ۲۴ شهریور ماه جاری به پایتخت این کشور سفر می‌کند.

 

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور ضمن اعلام این خبر، گفت: حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی برای حضور و سخنرانی در پنجمین دور اجلاس سه جانبه سران ایران، روسیه و ترکیه که روز دوشنبه ۲۵ شهریور ماه و در ادامه رایزنی‌های سه کشور ضامن روند آستانه برای حل بحران سوریه برگزار خواهد شد، به آنکارا سفر می‌کند.

 

پرویز اسماعیلی افزود: علاوه بر مذاکرات روسای جمهوری اسلامی ایران، روسیه و ترکیه در قالب این اجلاس، طرفین برای ادامه و توسعه همکاری‌های سه جانبه در حوزه‌های مختلف اقتصادی و همچنین ارتباطات منطقه‌ای گفت وگو خواهند کرد.

 

او خاطرنشان کرد: رئیس جمهور کشورمان همچنین در حاشیه اجلاس آنکارا، دیدار‌های جداگانه‌ای با روسای جمهوری فدراسیون روسیه و ترکیه خواهد داشت که در آن مهمترین مسائل فیمابین و روابط دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

 

آقای روحانی را در این سفر یک هیات بلندپایه سیاسی و اقتصادی همراهی خواهند کرد.
رئیس جمهوری شامگاه دوشنبه به تهران باز خواهد گشت.

منبع:باشگاه

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار