هلاکت تروریست‌های داعش در حمله هوایی در شمال عراق جان باختن ده‌ها نفر بر اثر سوءتغذیه در ایالت کردفان جنوبی سودان دمشق خبر توافق امنیتی با اسرائیل را تکذیب کرد واکنش ترامپ به احتمال عدم مذاکره پوتین درباره جنگ اوکراین: یا تحریم‌های شدید علیه روسیه اعمال می‌کنم یا کنار می‌کشم لاوروف: دیدار پوتین و زلنسکی در دستور کار نیست ترامپ: ممکن است پوتین دوباره به آمریکا بیاید کالاس: اروپا به راهکار دیپلماتیک درباره هسته‌ای ایران پایبند است فرانسه: مذاکرات جدیدی با ایران هفته آینده برگزار خواهد شد حماس: وضعیت قحطی در غزه، سند جنایت اسرائیل است خطیب‌زاده: حق غنی‌سازی قابل مذاکره نیست / انگشت ما روی ماشه است ‌رئیس الحشد الشعبی: سپاه انقلاب اسلامی در دفاع از عراق به ما کمک کرد ترامپ ارمنستان را آلبانی خواند نماینده حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح با هدف درگیری داخلی است تصرف ۳ منطقه دیگر توسط روسیه پوتین: صنعت هسته‌ای امنیت ملی روسیه را تضمین کرد

داعش مسوولیت حمله تروریستی کرمان را پذیرفت

شبکه خبری العربیه خبر داد که گروه تروریستی داعش، عامل جنایت روز گذشته در گلزار شهدای کرمان بوده که به شهادت بیش از 80 نفر از هم‌میهنان ما منجر شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۱۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 04
کد خبر: ۲۲۱۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  شبکه خبری العربیه گزارش داد که گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای، رسماً مسئولیت حمله تروریستی روز گذشته به گلزار شهدای کرمان را بر عهده گرفت.

داعش مدعی شده است که «عمر الموحد» و «سیف الله المجاهد» دو عامل انتحاری بودند که با انفجار کمربندهای انفجاری در میان مردم، باعث شهادت آنان شدند.

این بیانیه هم به نقل از گروه تروریستی داعش درباره این جنایت منتشر شده است:


دو انفجار تروریستی بعدازظهر چهارشنبه در مسیر منتهی به گلزار شهدای کرمان ۸۴ شهید و ۲۸۴ مجروح برجای گذاشت که محکومیت کشورها و گروه‌های مختلف را در پی داشته است.

دولت‌های مکزیک، ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه ضمن محکوم کردن انفجارهای تروریستی در کرمان، شهادت و مجروح شدن تعداد زیادی از ایرانیان را به مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفتند.

سازمان ملل، اتحادیه اروپا و دولت‌های آلمان، فرانسه، هلند، ایرلند و نروژ ضمن محکوم کردن انفجارهای تروریستی در کرمان، شهادت و مجروح شدن تعداد زیادی از ایرانیان را به مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفتند.

دولت‌های عراق، عمان، قطر، عربستان سعودی، ترکیه و روسیه هم این واقعه را به دولت و مردم ایران تسلیت گفتند و محکوم کردند.

بشار اسد رئیس جمهور سوریه با ارسال پیامی، حادثه تروریستی را کرمان را به آیت الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب و آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی و ملت ایران، تسلیت گفت.

اسد با اشاره به اینکه ملت سوریه، شریک غم قربانیان این حادثه تروریستی هستند، گفت: این حملات که غیر نظامیان را هدف قرار می‌دهد، بیانگر میزان عجز تروریست‌ها و حامیانشان است.

وی همچنین گفت که حامیان تروریست‌ها نتوانسته‌اند کاری کنند که ملت‌ها از اصول خود دست بردارند و دفاع از حاکمیت خود را رها کنند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار