وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

دستگیری گردانندگان ۳۵ تارنمای توهین‌آمیز به شهدای حادثه تروریستی کرمان

دستگیری گردانندگان ۳۵ تارنمای توهین‌آمیز به شهدای حادثه تروریستی کرمان رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دائرکنندگان ۳۵ تارنمای توهین‌آمیز به ساحت شهدای حمله تروریستی کرمان در این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی روز یکشنبه افزود: پس از اقدام تروریستی ۱۳ دی در کرمان، عده‌ای از افراد مُعاند و مُغرض با سوءاستفاده از این موضوع و انتشار شایعات، اخبار کذب و محتوا‌های توهین‌آمیز در صفحات اینستاگرام باعث تشویش اذهان عمومی و ناراحتی شهروندان و خانواده‌های شهدا شدند.
وی اظهار داشت: بر همین اساس طرح ضربتی برخورد با عوامل تشویش اذهان عمومی و انتشار محتوا‌های توهین‌آمیز در صفحات مجازی در باره واقعه کرمان در دستور کار پلیس فتای اصفهان قرار گرفت.
سرهنگ مرتضوی افزود: با تلاش کارشناسان پلیس ۳۵ تارنما که اخبار کذب و محتوا‌های توهین‌آمیز به ساحت مُقدس شهدای حادثه تروریستی کرمان در آن‌ها بازنشر شده بود، شناسایی و مسدود شد و دائرکنندگان آن‌ها نیز دستگیر و تحویل مرجع قضائی شدند.
وی با بیان‌اینکه شهروندان باید اخبار خود را از منابع مُعتبر و رسمی دریافت کنند، هشدار داد: برابر قانون مُجازات اسلامی هرگونه جعل خبر، تولید و انتشار شایعات که موجب تشویش اذهان عمومی و اضطراب در جامعه شود، جُرم تلقی می‌شود و پلیس هم بر حسب ماموریت ذاتی خود با شایعه‌سازان برخورد قانونی می‌کند.
ساعت ۱۴:۴۵ دقیقه عصر روز چهارشنبه ۱۳ دی در یک عملیات تروریستی در گُلزار شهدای کرمان و مسیر زائران مرقد سردار سلیمانی، ۲ انفجار رُخ داد که بر اثر آن ۹۱ نفر از هموطنان شهید و ۲۸۴ نفر مجروح شدند. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار