ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پسر اسامه بن لادن در مرز پاکستان و افغانستان کشته شد

پسر اسامه بن لادن در مرز پاکستان و افغانستان کشته شد کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای رسما تایید کرد که «حمزه بن لادن» پسر اسامه بن لادن در یک عملیات ضدتروریستی توسط نظامیان آمریکایی کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای در روز شنبه اعلام کرد که حمزه بن لادن پسر اسامه بن لادن رهبر پیشین القاعده طی یک عملیات ضدتروریستی در مرز پاکستان و افغانستان کشته شده است.

 

مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا یک ماه پیش از کشته شدن حمزه بن لادن خبر داده بود. برخی منابع اطلاعاتی آمریکا زمان کشته شدن حمزه بن لادن را یکی دو سال اخیر اعلام کرده‌اند.

 

در این بیانیه آمده است، حمزه بن لادن از سرکردگان ارشد القاعده و پسر اسامه بن لادن در یک عملیات ضدتروریستی نظامیان آمریکایی در منطقه افغانستان-پاکستان کشته شده است.

 

کاخ سفید می‌گوید که حمزه نقش پررنگی در ساختار گروه القاعده داشته و قصد انجام عملیاتهای تروریستی جدید علیه منافع آمریکا داشت.

 

در این بیانیه مشخص نشده است که زمان دقیق حمله چه زمانی بوده است.

کاخ سفید همچنین گفته است که مرگ حمزه بن لادن، نه تنها القاعده را از ارتباط معنوی و نمادین با بن لادن محروم می‌کند بلکه فعالیتهای عملیاتی این گروه را هم تضعیف خواهد کرد.

 

به نوشته شبکه ان بی سی، وزارت خزانه داری آمریکا ۱۰ اسفند ۹۷ برای هرگونه دادن اطلاعاتی که منجر به بازداشت حمزه بن لادن شود، یک میلیون دلار پاداش در نظر گرفته بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار