یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید» اوکراین: با سخت‌ترین زمستان از ابتدای جنگ تاکنون روبه‌رو می‌شویم نماینده ایران: اقدامات مستمر آمریکا تهدیدی برای امنیت تنگه هرمز است اولین واکنش الحشدالشعبی به حملات هوایی آمریکا و عربستان سعودی

صنعا: شورای امنیت، مجری سیاست‌های استعماری آمریکاست

صنعا: شورای امنیت، مجری سیاست‌های استعماری آمریکاست سخنگوی جنبش انصارالله یمن ضمن محکوم کردن حمایت شورای امنیت و آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که این نهاد بین‌المللی، قانون جنگل را حاکم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 11
کد خبر: ۲۲۲۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد عبد السلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن، ضمن انتقاد شدید از قطعنامه جانبدارانه شورای امنیت از تل‌آویو و واشنگتن گفت که این نهاد به محلی برای اجرای پروژه‌های استعماری و استکباری کشورهای ذی‌نفوذ مانند آمریکا بدل شده است.

 

شورای امنیت سازمان ملل بامداد پنجشنبه پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا مبنی بر محکوم کردن عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ را تصویب کرد.

 

در این قطعنامه ضمن محکوم کردن حملات نیروهای مسلح یمن به شناورهای مرتبط با رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات بیش از سه ماهه اشغالگران به غزه و کشتار چند ده هزار فلسطینی، بر ضرورت حفاظت از امنیت ناوبری دریایی تاکید شده است.

 

شبکه خبری المسیره به نقل از عبدالسلام گزارش داد، بیانیه شورای امنیت، رژیم صهیونیستی را تشویق می‌کند تا به جنایات خود علیه ملت فلسطین ادامه دهد؛ کما اینکه خود این نهاد با جانبداری کورکورانه از صهیونیستها، خودش را محکوم کرد.

 

این مقام یمنی، این اقدام شورای امنیت را «لکه ننگ تاریخی» برای نهادی دانست که «مدعی حمایت از امنیت و صلح بین‌الملل است، ولی بر خلاف کارکرد خود، عمل می‌کند».

 

«واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل طی جلسه شورای امنیت این قطعنامه اتخاذشده درمورد امنیت کشتیرانی در دریای سرخ را «سیاسی» توصیف کرد.

 

نبنزیا ضمن ابراز نگرانی روسیه درباره وضعیت امنیتی در دریای سرخ، اما تصریح کرد: «آمریکا و متحدانش در تلاش برای تحمیل راهکارهای یکجانبه هستند. کشتار در غزه، که عامل اصلی وضعیت دریای سرخ است، باید متوقف شود».

 

عبدالسلام با اشاره به اینکه جانبداری سایر کشورها از رژیم صهیونیستی، باعث شد که نیروهای یمن در دریای سرخ عملیات انجام دهند، خاطر نشان کرد: قطعنامه شورای امنیت، قانون جنگل را تثبیت می‌کند و آن را مشروعیت بین‌الملل می‌نامد و بدنیت ترتیب قوانین انسانی را نادیده می‌گیرد.

 

وی در پایان گفت: آمریکا نمی‌تواند خود را پشت این قطعنامه پنهان کند؛ زیرا محکوم به حمایت سیاسی و نظامی از اسرائیل است تا به جنایات خود علیه مردم فلسطین ادامه دهد، ولی یمن همچنان با عملیات علیه کشتیهای اسرائیلی به حمایت از فلسطین ادامه خواهد داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار