آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

۱۳۰ حمله علیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه از ۱۷ اکتبر

۱۳۰ حمله علیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه از ۱۷ اکتبر یک مقام آمریکایی گفت که از زمان آغاز عملیات مقاومت عراق برای حمایت از غزه، پایگاه‌های آمریکا در سوریه و عراق دستکم ۱۳۰ بار مورد حمله قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام نظامی آمریکایی به المیادین گفت که به نیرو‌های آمریکایی از ۱۷ اکتبر گذشته تا پنجشنبه گذشته دستکم ۱۳۰ دفعه حمله در سوریه و عراق حمله شده است.

 

این مقام نظامی افزود که ۵۳ حمله در عراق و ۷۷ حمله در سوریه صورت گرفته است. مقاومت اسلامی عراق جمعه نیز از حمله موشکی به پایگاه اشغالگران آمریکایی در میدان «کونیکو» در عمق سوریه خبر داد.

 

مقاومت اسلامی عراق از ۱۷ اکتبر به هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی در عراق و سوریه ادامه داده است و در بیانیه‌های خود تأیید می‌کند که این حملات در ادامه رویکرد مقاومت در برابر نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در عراق و منطقه و پاسخ به قتل عام رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است.

 

حملات مقاومت اسلامی در عراق تنها به نیرو‌های آمریکایی محدود نمی‌شود، بلکه اهداف صهیونیستی را نیز هدف قرار داده است. مقاومت عراق با توجه به حملات رژیم صهیونیستی که بیش از ۳ ماه است به نوار غزه ادانه دارد، اهداف خود را گسترش داده و چندین حمله به اهداف حیاتی در جنوب فلسطین اشغالی و در جولان اشغالی سوریه داشته است.

 

همچنین مقاومت اسلامی عراق در روز‌های گذشته با استفاده از موشک «الارقاب» که یک موشک کروز دوربرد توسعه یافته است، به هدفی حیاتی در حیفای اشغالی حمله کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار