آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

گزارش «نیویورک تایمز» از صدمه حملات آمریکا به توانمندی یمن

گزارش «نیویورک تایمز» از صدمه حملات آمریکا به توانمندی یمن روزنامه «نیویورک‌تایمز» بامداد یکشنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد که یافتن اهدافی برای حملات روز جمعه و شنبه در یمن، دشوارتر از چیزی بود که واشنگتن فکر می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود ادعاهای آمریکا و انگلیس مبنی بر موفق بودن حملات تجاوزکارانه به پایگاه‌های نظامی در یمن و از کار افتادن توانمندی ارتش و نیروهای مسلح این کشور برای حمله به کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ، گزارش‌ها اما از کذب بودن این ادعاها حکایت دارد.

 

روزنامه «نیویورک‌تایمز» بامداد یکشنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد که یافتن اهدافی برای حملات روز جمعه و شنبه در یمن، دشوارتر از چیزی بود که واشنگتن فکر می‌کرد.

 

مقام‌های مذکور - که نامشان فاش نشد - به این روزنامه گفتند که بسیاری از قابلیت‌های نظامی و تهاجمی ارتش یمن پس از حملات هوایی آمریکا و انگلیس، دست‌نخورده باقی مانده است.

 

نیویورک‌تایمز البته برای حفظ وجه آمریکا تا حدودی، مدعی شد که فقط تقریبا ۲۰ درصد قابلیت‌های موشکی و پهپادی ارتش و نیروهای مسلح یمن در این حملات از بین رفته است.

 

مقام‌های آمریکایی در توضیح دشوار بودن شناسایی اهداف نظامی در یمن، به این روزنامه گفتند که سال‌ها غفلت سازمان‌های جاسوسی آمریکا و متحدانش از جنبش مقاومت انصارالله و عدم جمع‌آوری اطلاعات، باعث این امر شد.

 

پیش از این، فرمانده نیروی هوایی آمریکا در غرب آسیا اعلام کرد که بامداد جمعه در همکاری با انگلیس، با بیش از ۱۰۰ موشک هدایت‌شونده از هوا و دریا به ۶۰ هدف در ۱۶ پایگاه نظامی در یمن حمله کردند. آمریکایی‌ها بامداد شنبه نیز حمله تجاوزکارانه دیگری علیه یمن انجام دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار