حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

هشدار امیرعبداللهیان به همتای آمریکایی

وزیر امور خارجه ایران در پی حمایت‌های بی شائبه آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، خطاب به همتای آمریکایی خود گفت که تاریخ نتانیاهو به پایان آمده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، در پی حمایت‌های مالی و لجستیکی آمریکا از رژیم صهیونیستی در حملات به غزه که همچنان ادامه دارد، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حسین امیرعبداللهیان خطاب به همتای آمریکایی گفت که سرنوشت خود را به سرنوشت نتانیاهو گره نزند.

 

وی دوشنبه ۲۵ دی ماه در نشست خبری مشترک با همتای هندی خطاب به آنتونی بلینکن با بیان اینکه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو با پرونده‌های مختلفی در سرزمین‌های اشغالی و تل‌آویو مواجه است، عنوان کرد که «تاریخ نتانیاهو به پایان آمده است».

 

نخست‌وزیر کنونی رژیم اسرائیل که به گفته خودش و بسیاری از تحلیلگران به دنبال طولانی کردن جنگ غزه است، در یکصد روز گذشته علیرغم جنایاتی که مرتکب شد ولی نتوانست به اهدافی که اعلام کرده بود دست یابد. آنچنانکه مقامات کنونی و سابق این رژیم هم به این موضوع اذعان دارند. رهبر احزاب مخالف کابینه این رژیم یائیر لاپید در اظهاراتی در این باره عنوان کرد که نتانیاهو صلاحیت اداره اسرائیل را ندارد و کابینه‌اش صلاحیت «مدیریت جنگ» را ندارد و ما را به سوی فروپاشی اقتصادی سوق می‌دهد.

 

از سوی دیگر، رئیس سابق ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی یائیر گولان هم در این باره با بیان اینکه نتانیاهو صلاحیت تصمیم‌گیری را ندارد، گفت که اسرائیل در حال تجربه «بدترین دوران از نظر بحران رهبری» است.

 

وزیر خارجه ایران با ذکر این نکته که بارها به مقامات آمریکایی گفته شده که راه‌حل در جنگ نیست، گفت که پس از عملیات طوفان الاقصی به مقامات کاخ سفید‌ اعلام شد که «دست خود را به خون مردم بیگناه غزه آلوده نکنید.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار