بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

درخواست فوری فرانسه از اتحادیه اروپا برای تحریم اسرائیل

وزیر خارجه فرانسه ضمن تاکید بر لزوم اجرای راهکار دو دولتی در فلسطین، گفت که پاریس انتظار دارد تا اتحادیه اروپا در آینده نزدیک تحریم‌هایی را علیه شهرک‌نشیان صهیونیست اعمال کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت فرانسه در ادامه انتقادات از رویکرد کابینه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه و نسل‌کشی فلسطینی‌ها در ۱۰۸ روز، این بار پیکان اعتراضات خود را به سمت شهرک‌نشیان صهیونیست گرفت.

«استفان سژورنی» وزیر امور خارجه فرانسه امروز (دوشنبه) گفت که پاریس انتظار دارد تا اتحادیه اروپا در آینده نزدیک تحریم‌هایی را علیه شهرک‌نشیان صهیونیست اعمال کند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، سژورنی در گفتگوی کوتاه با خبرنگاران پیش از ورود به نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل، توضیح داد: «امیدوارم در روز‌های آینده تحریم‌هایی علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی مخصوصا آن‌هایی که در کرانه باختری هستند، وضع شود».

وی با بیان اینکه از نظر دولت فرانسه برقراری آتش‌بس زودهنگام در نوار غزه ضروری است، گفت که پاریس راه حل سیاسی برای پایان دادن به مناقشه فلسطین از طریق راهکار دو دولتی را ضروری می‌داند.

طبق این گزارش، وزیر خارجه فرانسه سپس با رد اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر عدم تشکیل کشور فلسطین، اظهار داشت: «این اظهارات نتانیاهو آزاردهنده است. به یک کشور فلسطین با ضمانت‌های امنیتی برای همگان، نیاز است».

پیش از این نیز وزارت خارجه فرانسه گفته بود که دولت پاریس ورود ساکنان تعدادی از شهرک‌های صهیونیستی به قلمرو این کشور را ممنوع می‌کند.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز پیش‌تر ضمن حمایت از راهکار دو دولتی به عنوان ابزاری برای پایان دادن به درگیری‌ها در فلسطین اشغالی، گفت که پاریس برای جلوگیری از ورود حزب‌الله به جنگ غزه تلاش می‌کند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار