رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است سردار نقدی: آمریکا و اسرائیل در غزه شکست تمدنی خوردند سیاست اقتصادی مجلس: واردات هوشمند و حفاظت از منابع آب سوال از پزشکیان در مجلس کلید خورد

زارع‌پور: ثبت‌نام بسته هدیه اینترنت دولت تا پایان دهه فجر تمدید شد

وزیر ارتباطات ار تمدید مهلت ثبت نام بسته هدیه اینترنت دولت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۵۰۱۹

به گزارش راهبرد معارصر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران گفت: بسته هدیه اینترنت دولت تا پایان دهه فجر تمدید شد و مردم می‌توانند با مراجعه به درگاه ملی خدمات دولت هوشمند، این بسته را دریافت کنند.

 

وی هم‌چنین در پاسخ به سوالی درخصوص استقبال مردم از پیام‌رسان‌های داخلی بیان کرد: بر اساس نظرسنجی‌ها استقبال از پیام‌رسان‌های اجتماعی داخلی در یک سال و نیم اخیر حدود پنج برابر شده و امیدواریم افزایش یابد.

 

وزیر ارتباطات با اشاره به پرتاب ماهواره ثریا که در روزهای اخیر صورت گرفت اظهار داشت: دهمین ماهواره در دولت سیزدهم در حوزه فضایی اتفاق بزرگی بود که رخ داد؛ اولین پرتاب دی‌ماه 1400 صورت گرفت و تا دی‌ماه امسال در مجموع 10 پرتاب داشتیم که معادل 10 سال پیش از آن بوده است. پرتاب‌های دیگری نیز خواهیم داشت و انجام یک پرتاب، ثمره کارهایی است که صنعت فضایی کشور بر روی زمین انجام می‌دهد و تا وقتی ماهواره و محموله فضایی به فضا پرتاب نشود عموم جامعه از اقدامات آن‌ها مطلع نمی‌شوند.

 

زارع‌پور تصریح کرد: اتفاقی بزرگی در این عرصه رخ داد و این بود که برای اولین‌بار به مدار 750 کیلومتری دست یافتیم. ماهواره‌برهای ما در کلاس سبک و در مدار 500 کیلومتری تا 750 کیلومتری تثبیت شده است.

 

وی افزود: تلاش می‌کنیم محموله‌های سنگین‌تری در مدار 500 تا 750 کیلومتری قرار دهیم؛ هم‌اکنون محموله‌ی تا 100 کیلوگرمی را در این مدارها قرار داده‌ایم اما باید به چندصد کیلو نیز دست یابیم.

 

وزیر ارتباطات عنوان کرد: این مسیر با شتاب دنبال می‌شود؛ نگاه دولت سیزدهم به حوزه فضایی راهبردی است و شخص رئیس‌جمهور به شکل جدی این موضوع را دنبال می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار