دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمله اسرائیل به یک پناهگاه آوارگان فلسطینی در غزه

آژانس کاریابی و امدادرسانی سازمان ملل متحد که اخیرا درباره بروز فاجعه در نوار غزه هشدار داده بود، اعلام کرد ارتش اسرائیل یک پناهگاه آوارگان فلسطینی را در جنوب غزه هدف حمله قرار داده که به دنبال آن دست‌کم ۹ نفر شهید شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۵۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «توماس وایت» مدیر آژانس کاریابی و امدادرسانی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از حمله ارتش اسرائیل به یک مرکز پناهندگان در جنوب نوار غزه خبر داد.

مدیر آنروا در حساب کاربری خود در شبکه «ایکس» در این باره خبر داد ۹ فلسطینی در حمله به این مرکز در خانیونس به شهادت رسیده‌اند و حدود ۷۵ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

طبق گفته این مقام سازمان ملل، دو گلوله تانک در این حمله به یک ساختمان که حدود ۸۰۰ فلسطینی در آن اسکان داشته‌اند، اصابت کرده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که «فیلیپ لازرینی» نماینده کل آنروا نیز، روز گذشته، در حساب کاربری خود در شبکه ایکس از حمله‌ای مشابه خبر داده بود.

او گفته بود که چند پناهگاه در خانیوس در عملیات نظامی روز دوشنبه ارتش اسرائیل هدف حمله قرار گرفته‌اند و دست‌کم ۶ آواره فلسطینی کشته و تعداد زیادی مجروح شده‌اند.

لازرینی در حساب کاربری خود نوشته بود: «اکنون با تداوم این نبرد شدید کارمندان وحشت‌زده، بیماران و آوارگان در بیمارستان‌های کمی که در خانیونس باقی‌مانده است، محاصره شده‌اند».

همزمان با پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در نوار غزه، بیش از یک میلیون شهروند فلسطینی به منطقه رفح در جنوب خانیونس در نزدیکی مرز‌های مصر پناه برده‌اند.

دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) اخیرا خبر داد که جنگ در غزه در حال تشدید شدن است و محل حضور غیرنظامیان هدف قرار می‌گیرد و مردم کشته می‌شوند.

در بیانیه‌ای که این نهاد سازمان ملل در شبکه ایکس منتشر کرده بود، اشاره شده بود که حملات به مراکز درمانی افزایش یافته است.

وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرده است که تاکنون به دنبال حملات ارتش رژیم اسرائیل به نوار غزه بیش از ۲۵ هزار نفر شهید شده‌اند که اکثر آن‌ها زن و کودک هستند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر