به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتی هیستامین دارویی است که بیشتر برای رفع حساسیت و جلوگیری از آبریزش بینی استفاده میکنیم. جالب است بدانید گیاهی وجود دارد که خاصیت دارویی “آنتی هیستامین” را دارد و میتوان از آن استفاده کرد.
اگر شما ناتوانی در تحمل آنتی هیستامین، اختلال فعال سازی سلولی، یا هر اختلال التهابی دیگری را دارید، در اینجا چندین ماده آنتی هیستامینی و مکملهایی برای افزایش ذخایر غذایی وجود دارند، که با التهاب مبارزه میکنند و به طور طبیعی سلولها را تثبیت میکنند:
۱. بولاغ اوتی:
بولاغ اوتی، گیاهی است که طعمی تند دارد. این گیاه به عنوان یکی از گیاهان غنی از مواد مغذی در نظر گرفته میشود. یک مطالعه نشان داد که بولاغ اوتی ۶۰ % کل آنتی هیستامینهایی را که از سلولها آزاد میشوند را آزاد میکند.
۲. جوانه نخود فرنگی:
جوانه نخود فرنگی حاوی میزان بالایی از دی آمین اکسیداز هستند (آنزیمی که هیستامین سلولی اضافی را پایین میآورد). همه خانواده باقالیها دارای DAO میباشند، اما به طور خاص در نخود فرنگی، عدس و جوانه هایشان بیشتر است.
۳. پیاز:
پیاز بسیار مقوی و پروبیوتیکی است. پیاز برای جلوگیری از آزاد شدن هیستامین، تثبیت سلولهای مغز و حتی کاهش سطح هیستامین اضافی در پلاسمای خون، نشان داده شده است.
۴. سیر:
مانند پیاز، سیر بسیار مقوی است و غنی از آنتی اکسیدان میباشد. سیر همچنین برای جلوگیری از آزاد شدن هیستامین از سلولهای مغزی مورد استفاده قرار میگیرد.
۵. مورینگا:
مورینگا، یک “غذای فوق العاده” است که راه خود را بر روی قفسههای مواد غذایی پیدا کرده است. این ماده به قدری غنی از مواد مغذی است که از قدیم برای درمان سو تغذیه استفاده میشد.
یک مطالعه نشان داده است که مورینگا ۷۲ % از کل هیستامینهای آزاد شده را مهار میکند و تقریباً به اندازه کتوتیفن موثر است.
۶. ریحان:
ریحان، بوی ظریفی دارد که نعناعی و ملایم است و شیرینی طبیعی دارد. یک آداپتوژن با ضد آنافیلاکتیک، آنتی هیستامین و خواص ثابت شده در ثبات سلولی مغز است.
۷. آویشن:
آویشن، یک گیاه غنی از مواد مغذی است. سطح بالایی از ویتامین C دارد که با فلانوئید ترکیب میشود و به سمت سلولهای مغز میروند. همچنین دارای مزایای ضد میکروبی میباشد.
۸. ترخون:
ترخون بوی خوشی دارد. یکی از بالاترین منابع غذایی آنتی اکسیدانی در میان گیاهان دارویی است. یک مطالعه نشان میدهد که این سیستم، سلولهای مغزی را تثبیت میکند.
۹. بابونه:
بابونه، معمولاً به عنوان چای مصرف میشود. گلهای تازه اش در دسترس هستند و ترجیح داده میشود که خشک شوند. یک مطالعه نشان داد که بابونه مانع از آزاد شدن هیستامین از سلولهای مغزی میشود.
۱۰. گزنه:
گزنه معمولاً به عنوان چای مصرف میشود. نشان داده شده است که گزنه، یک آنتی هیستامین قوی است و همچنین تثبیت کننده مغزی میباشد.
۱۱. نعناع:
یافت شده است که فلانوئیدهای موجود در نعناع، یک اثر مهاری قوی بر هیستامینهای آزاد شده از سلولهای مغز را دارند. به ویژه برای رینیت آلرژیک موثر است، و به طور سنتی به عنوان یک آنتاگونیست H ۲ استفاده میشود.
۱۲. دانه و روغن زیره سیاه:
طعم آن کمی تند است. عطر و طعمش کمی شبیه به پونه است. به عنوان آنتی هیستامین و آنتی اکسیدان عمل میکند و از لایه مخاطی معده محافظت میکند. میتوان از دانه و یا روغنش مصرف کرد.
۱۳. زنجبیل:
زنجبیل یک ریزوم است که واکنشهای آلرژیکی را مهار میکند. از آن به طور سنتی به عنوان یک بازدارنده H ۲ استفاده میشود، اما مطالعهای در سال ۲۰۰۹ نشان داد که به عنوان تثبیت کننده سلولی مغزی نیز عمل میکند.
۱۴. زردچوبه:
زردچوبه، ادویهای است که رنگ غذا را بهتر میکند و به خودی خود دارای مزه خوبی است. ریزومهای تازه به طور فزایندهای در دسترس هستند و میتوانند یخ زده و بر روی بیشتر ظروف طعمدار به عنوان یک شیرینی مخلوط شوند.
زردچوبه، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی میباشد. مطالعهای نشان داد که فعالیت سلولی مغزی را نیز مهار میکند.
۱۵. انار:
انار میتواند برای توقف آب ریزش بینی موثر باشد. انار طعم شیرین و ترشی دارد و در غذاهای لذیذ و شیرین به کار میرود. آنها حاوی پلی فنولها مانند تاننها و آنتوسیانینها هستند و نسبت به چای سبز آنتی اکسیدان بیشتری دارند. این مطالعه نشان داد که آنها به عنوان تثبیت کننده سلولهای مغزی عمل میکنند.
۱۶. کیپر:
کیپر طعم تندی را به غذای شما میدهد. آنها غنی از کورستینها هستند. کیپرها دارای خواص ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد ویروسی هستند. مطالعهای نشان داد که نوعی آنتی هیستامین هستند.
۱۷. هلو:
هلو، یک میوه تابستانی است که شیرین و آبدار میباشد. مطالعهای نشان داد که آنها از التهاب ناشی از آلرژی سلولی جلوگیری میکنند.
۱۸. سبوس برنج سیاه:
اعتقاد بر این است که برنج سیاه فواید بسیاری دارد. محققان دریافته اند که یک رژیم غذایی حاوی ۱۰ % برنج سیاه، التهاب را کاهش میدهد و از آزاد شدن هیستامین جلوگیری میکند؛ و برنج قهوهای فواید مشابهی ندارد.
۱۹. جوانههای گیاه ماش:
در یک مطالعه آزمایشگاهی، جوانه ماش با توجه به محتوای فلاونوئید زیادش برای محافظت در مقابل دگرانولاسیون سلولهای مغز و رهاسازی هیستامین مفید است.
۲۰. سیب:
مواد مغذی سیب در پوستش وجود دارد. سیبها غنی از یک نوع ماده مغذی نیستند، بلکه غنی از فلانوئیدها و پلی فنلها ها هستند و میزان آنتی اکسیدان هایش بیشتر از چای سبز است. مطالعهای نشان داد که آنها هیستامین را از سلولهای مغزی آزاد میکنند. / برنا