بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

همکاری بین پارلمانی محور دیدار مقامات ازبکستان و انگلستان

رئیس مجلس سنای ازبکستان و رئیس مجلس انگلستان در شهر «لندن» مسایل گسترش همکاری های بین پارلمانی بین دو کشور را بررسی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 26
کد خبر: ۲۲۵۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «تنزیلا ناربایوا» رئیس مجلس سنای ازبکستان و «جان مک فال» رئیس مجلس اعیان انگلستان در شهر «لندن» مسایل گسترش همکاری های بین پارلمانی بین دو کشور را بررسی کردند.

 

در این دیدار مسایل مانند گسترش گفت‌وگوهای سیاسی و دیپلماتیک بین ازبکستان و انگلستان، تشدید دیپلماسی پارلمانی، ایجاد انگیزه جدید در روابط تجاری و اقتصادی و گسترش همکاری‌ها در حوزه فرهنگی و بشردوستانه بررسی شد.

 

در این دیدار ابتدا گزارشاتی در مورد کارهای انجام شده در سالهای اخیر در ازبکستان برای تضمین حقوق و منافع بشر، استراتژی توسعه «ازبکستان – 2030» مبنی بر دموکراتیزه کردن بیش از پیش جامعه و توسعه اصلاحات اجتماعی-اقتصادی در اختیار طرف انگلیس قرار گرفت.

 

همچنین تاکید که توسعه مشارکت اقتصادی بین دو کشور در اولویت قرار دارد و توسعه روابط تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری برای کشورهای ما مفید است. نشست سرمایه گذاری ازبکستان و انگلستان به یک پلت فرم موثر برای توسعه زمینه های امیدوارکننده همکاری های دوجانبه تبدیل شده است.

 

همچنین در خصوص استفاده گسترده از توانمندی های مجالس دو کشور برای جذب سرمایه گذاری، گسترش دامنه روابط بین بخش های مختلف اقتصاد و تقویت همکاری ها در حوزه آموزشی و فناوری تبادل نظر شد.

 

با توجه به تغییرات در حال وقوع در انگلستان و ازبکستان و در کل جهان، به تشدید گفتگوهای بین پارلمانی توجه ویژه ای مبذول شد.

 

از جمله خاطرنشان شد که تبادل تجربیات در زمینه های تصویب قوانین، انجام نظارت پارلمانی، سازماندهی سفرهای نمایندگان پارلمان دو کشور با اهداف تقویت روابط متقابل و نزدیک و همچنین برقراری همکاری های سازنده در چارچوب ساختارهای پارلمانی بین المللی ضروری است.

 

انگلستان یکی از بزرگترین همکاران اقتصادی و بازرگانی ازبکستان در اروپا است.

رئیس مجلس سنای ازبکستان و رئیس کمیسیون ملی مبارزه با قاچاق انسان و کار شایسته همچنین با «جاستین بدفورد» نماینده ویژه نخست وزیر انگلستان در امور از بین بردن کار اجباری نیز دیدار و مسایل تبادل تجربیات در زمینه مقابله با قاچاق انسان و کار اجباری، تکامل اسناد قانونی در این ابعاد، برقراری همکاری در مبارزه با اشکال معاصر برده داری را بررسی کردند.

 

طرفین همچنین آمادگی خودرا برای برقراری همکاری در اجرای پروژه ها و برنامه های مشترک جدید، استفاده از فناوری های پیشرفته و به کارگیری روش های نوین در حوزه روابط کار اعلام کردند.

 

هم‌اکنون در ازبکستان 567 واحد شرکت با سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران انگلستان از جمله 396 واحد شرکت مشترک و 162 واحد شرکت با 100 درصد سرمایه سرمایه گذاران انگلیسی در زمینه‌های صنایع غذایی، معدن، داروسازی و نساجی و همچنین تجارت و خدمات فعالیت می‌کنند.

 

انگلستان استقلال ازبکستان را در تاریخ 31 دسامبر سال 1991 میلادی به رسمیت شناخته و در تاریخ 18 فوریه سال 1992 میلادی بین این 2 کشور روابط دیپلماتیک برقرار شده است./ فارس

ارسال نظر