ماهواره‌های «هاتف ـ 1» و «کیهان ـ ۲» چه ویژگی‌هایی دارند؟-راهبرد معاصر
برنامه هفته آینده مجلس تغییر کرد بهادری جهرمی: رویکرد مدیریت مردمی شهید رئیسی صرفاً معطوف به دولت نبود صدیقی: همگان به رئیس‌جمهور منتخب کمک کنند وزیر کشور: باید به رئیس جمهور منتخب کمک کنیم  پزشکیان: دستیابی به اهداف با کمک همه اقشار محقق خواهد شد گزارش ظریف از آخرین تحولات در زمینه انتخاب وزرای کابینه چهاردهم روایتی از ماجرای اعتراض یک نماینده به هیئت‌رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز سردار نائینی: باید برد عملیات رسانه‌‎ای سپاه متناسب با اقدامات این نهاد باشد تعطیلی برخی روزها در تهران در هفته آینده به‌دلیل گرمای هوا صحت دارد؟ باقری: توسعه سیاست همسایگی و رفع تحریم‌ها از اولویت های سیاست خارجه است منصوری: به بنیاد مستضعفان بازمی‌گردم اعتبارنامه پزشکیان توسط اعضای شورای نگهبان امضا شد وحیدی: به دنبال اخذ مجوز برای حضور سربازها در اربعین هستیم دستگیری ۲ سرکرده داعش توسط وزارت اطلاعات بازخوانی مطالبات رهبر انقلاب در مراسمات تنفیذ

ماهواره‌های «هاتف ـ 1» و «کیهان ـ ۲» چه ویژگی‌هایی دارند؟

سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع به ویژگی‌های ماهواره‌های «هاتف ـ 1» و «کیهان ـ ۲» اشاره و آن را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،  سید احمد حسینی‌مونس سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح عصر امروز در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به پرتاب ماهواره مهدا به همراه دو ماهواره دیگر که صبح امروز انجام شد، گفت: ماهواره‌بر سیمرغ نسل جدید ماهواره‌برهای سوخت مایع جمهوری اسلامی ایران است. فناوری پرتاب فضایی جزو فناوری‌های لبه تکنولوژی در جهان است و در مجموع حدود ۱۰ کشور به این فناوری دست پیدا کرده‌اند.

 

وی افزود: متخصصان ما توانستند با دانش و فناوری بومی بدون وابستگی به کشورهای صاحب فناوری به این تکنولوژی دست پیدا کنند و در حال حاضر با توجه به اینکه پس از تست‌های تحقیقاتی و زیرمداری ماهواره‌بر سیمرغ امروز توانست سه ماهواره را به صورت همزمان در مدار قرار بدهد.

 

سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع بیان کرد: با توجه به قابلیت‌های بالای ماهواره‌بر سیمرغ می‌توان گفت برای عمده نیازمندی‌های فضایی و ماهواره‌هایی که در کشور توسعه می‌یابند در آینده نگران پرتاب‌های آن‌ها نخواهیم بود و می‌توانیم پرتاب‌ها را با توانمندی داخلی خود انجام دهیم.

 

وی ادامه داد: فناوری فضایی امروز کاربردهای متنوعی در زندگی بشر دارد این دو نانوماهواره در دو حوزه فناوری به عنوان اولین گام‌ها برای اثبات فناوری تعریف شده‌اند و با موفقیت در مدار قرار گرفتند.

 

حسینی‌مونس با اشاره به ویژگی‌های ماهواره «هاتف ـ ۱»تصریح کرد: این ماهواره اولین قدم تحقیقاتی در راستای منظومه اینترنت اشیاست که در راستای برنامه ۱۰ ساله فضایی کشور تعریف و بدین منظور قراردادی با سازمان فضایی منعقد شده است که در آینده تعدادی ماهواره در قالب یک منظومه باید در قرار بگیرند. این ماهواره اولین گام به عنوان گام تحقیقاتی برای شروع منظومه اینترنت اشیا یا مخابرات باریک باند تعریف شده است.

 

وی افزود: ماهواره «کیهان ـ ۲» در حوزه ناوبری فضاپایه و تعیین موقعیت گام اول تحقیقاتی در این حوزه هست که متخصصان عزیز ما در مجموعه وزارت دفاع این ماهواره را توسعه داده‌اند و ایستگاه‌های زمینی آن نیز توسعه داده شده است. ان‌شاءالله پس از اینکه ارتباطات برقرار شد و در حین در مدار قرار گرفتن ماهواره تنظیمات لازم انجام شد قدم‌های بعدی برای پرتاب ماهواره‌های بعدی در این حوزه نیز انجام خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده