یمنی‌ها چگونه  کشتی‌های اسرائیلی را شناسایی می‌کنند؟-راهبرد معاصر
تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد حمله بی‌سابقه حزب‌الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی واکنش ایران به واهمه از ترور ترامپ!

یمنی‌ها چگونه  کشتی‌های اسرائیلی را شناسایی می‌کنند؟

شبکه خبری بلومبرگ نوشت: ارتش یمن برای شناسایی کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ از شیوه‌های اطلاعاتی نوینی بهره برده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در گزارش این رسانه آمریکایی آمده است: «به گفته یک منبع آگاه، حوثی‌ها (انصارالله یمن) برای پیدا کردن اهداف خود، از جستجو‌های گوگل و داده‌های کشتیرانی تجاری استفاده کرده‌اند.»

در پی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، ارتش یمن اعلام کرد تمامی کشتی‌هایی را که به نحوی به رژیم صهیونیستی مرتبط هستند، در دریای سرخ هدف قرار خواهد داد و این کار تا توقف جنایات رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در غزه ادامه دارد.

بلومبرگ همچنین گزارش داد که مقامات آمریکایی باور دارند پکن برای کسب اطلاعات درباره عملیات‌های دریایی ایالات متحده، حساب کاربری انبوهی از کارکنان نیروی دریایی آمریکا را در شبکه‌های اجتماعی، بادقت رصد می‌کند.

در اواسط سال میلادی گذشته نیز ژورنال «Intelligence and National Security» گزارش داد جنبش مقاومت فلسطین (حماس) با تحلیل تصاویری تلویزیونی و پست‌های شبکه‌های اجتماعی، به نوع سلاح، رزمایش‌ها و تمرینات نظامیان صهیونیستی پی برده است.

اطلاعات آشکار یا Open-source intelligence (OSINT) به انبوهی از داده‌های کاربران اینترنت اطلاق می‌شود که در سرور‌های مختلف ذخیره شده و دولت‌ها رفته‌رفته برای کسب اطلاعات از رقبا و دشمنان خود، به آن‌ها روی می‌آورند.

این در حالی است که به گزارش بلومبرگ، بسیاری از سیاستمداران ارشد آمریکا باور دارند واشنگتن در حوزه اطلاعاتی «منابع آشکار» عقب افتاده است. «الن مک‌کارتی»، مدیر سابق اداره اطلاعات و تحقیقات وزارت خارجه آمریکا در این باره گفت در حوزه در این حوزه به آمریکا نمره قبولی نمی‌دهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار