غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

زلنسکی: خطر جنگ جهانی سوم وجود دارد

رئیس جمهور اوکراین روز سه شنبه با تقاضای کمک بیشتر ازغرب گفت که حمله روسیه به اعضای ناتو منجر به جنگ جهانی سوم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز سه شنبه خواستار حمایت نظامی قوی‌تر از کشورهای غربی شد و هشدار داد که اگر اوکراین نتواند روسیه را شکست دهد، احتنمال وقع جنگ جهانی سوم وجود دارد.

 

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» زلنسکی در گفت‌وگو با شبکه «آی آردی» آلمان گفت که ا«ولاف شولتز» صدراعظم آلمان ماهیت واقعی تهدید را بهتر درک کرده و شروع به افزایش حمایت نظامی خود کرده است.»

 

زلنسکی گفت:«تصور من این است که شولتز فهمیده است که پوتین فقط یک نام نیست، بلکه یک تهدید است و فقط تهدید برای اوکراین نیست.»

 

بر اساس این گزارش، در ماه‌های گذشته مخالفت‌ها با کمک‌های نظامی به اوکراین افزایش یافته است. با آنکه اعضای کنگره امریکا کماکان خواستار تداوم حمایت از اوکراین هستند، اما آنها توافق بر سر ارسال تسلیحات بیشتر را متوقف کرده‌اند. ناکامی ارتش اوکراین در کسب دستاوردهای نظامی در جریان ضدحمله اخیر این کشور از جمله دلایل افزایش مخالفت‌ها با ارسال کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین قلمداد می‌شود.

 

او گفت:«شولتز احساس می‌کند که اگر ما مقاومت نکنیم، روسیه به آلمان نزدیک‌تر خواهد شد و کشورهای اروپایی وبالتیک می‌توانند هدف بعدی روسیه پس از اوکراین باشند.»

 

رئیس جمهور اوکراین افزود:«شولتز می‌داند که چنین خطری وجود دارد و آن قطعاً جنگ جهانی سوم است. اگر روسیه به این اعضای ناتو ضربه بزند، در هر صورت به معنای آغاز جنگ جهانی سوم است.»

 

زلنسکی از کشورهای غربی خواست حمایت خود را از اوکراین افزایش دهند و گفت که انتظار دارد آلمان در زمینه حمایت نظامی از کشورش در اروپا نقش رهبری ایفا کند.

 

«دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین اظهار داشته که اتحادیه اروپا و ناتو ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین ارسال کرده‌اند.

 

وی گفت:«می‌دانیم که اروپا، ناتو و آمریکا ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین داده‌اند، اما ارسال تسلیحات به اوکراین نمی‌تواند اساسا چیزی را تغییر دهد.»/ فارس

ارسال نظر