ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین

عربستان خواستار ادامه کمک‌های مالی به آنروا شد

عربستان سعودی اعلام کرد اهدا کنندگان کمک مالی به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) باید به حمایت از این سازمان ادامه دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری دولتی عربستان گزارش داد وزارت امور خارجه این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد حامیان آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی «باید نقش خود در حمایت از ماموریت های بشردوستانه نسبت به آوارگان فلسطینی را ادامه دهند.»

 

پس از اقدام آمریکا، استرالیا، کانادا در زمینه توقف کمک‌های مالی به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی، امروز گزارش شد که برخی دیگر از رهبران کشورهای اروپایی به این ائتلاف ضد فلسطینی می‌پیوندند.

 

شش کشور اروپایی، کمک‌های مالی خود به این آژانس سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی را به دلیل ادعاهای مبنی بر دست داشتن برخی از کارکنان این سازمان در حملات ۷ اکتبر حماس به رژیِم صهیونیستی متوقف کردند.

 

انگلیس، آلمان، ایتالیا، هلند، سوئیس و فنلاند در زمینه توقف کمک‌های مالی به این آژانس سازمان ملل به آمریکا، استرالیا و کانادا پیوستند. این در حالی است که کمک‌های این سازمان یکی از مهم‌ترین منابع حیاتی برای حمایت از مردم غزه در شرایط کنونی محسوب می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری دولتی عربستان، وزارت امور خارجه این کشور در بیانیه خود نوشت که ادامه حمایت ها از آنروا «تاثیرات بحران انسانی به وجود آمده در اراضی اشغالی فلسطین را تخفیف خواهد داد.»

 

رژیم صهیونیستی گفته که فعالیت این آژانس در غزه را بعد از جنگش علیه این باریکه متوقف خواهد کرد.

 

این وزارتخانه دولت عربستان همچنین در بیانیه خود به فداکاری های کارکنان آنروا از جمله شهادت و مجروح شدن آنها «در اثر بمباران کور اسرائیل علیه مراکز امدادرسانی در نوار غزه» اشاره کرد.

 

سازمان ملل در بیانیه‌ای در سال 2022 اعلام کرده بود که عربستان سعودی «یکی از بزرگترین اهدا کنندگان کمک مالی به آنروا محسوب شده» و در عرض یک دهه گذشته حدود یک میلیارد دلار به این آژانس کمک کرده است.

 

عربستان یک هفته بعد از عملیات هفتم اکتبر طوفان الاقصی حماس علیه رژیم صهیونیستی دو میلیون دلار دیگر به آنروا اختصاص داد.

 

«اسرائیل کاتز» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی کشورهای غربی را به تعلیق بیشتر کمک‌های مالی خود تشویق کرده است و خواستار جایگزینی آژانس دیگری به جای آنروا شده است.

 

با این حال ادعاهای وی با واکنش جدی معاون سخنگوی سازمان ملل همراه شده است. «فرحان حق» در اظهاراتش عنوان کرده است ما به لفاظی‌های اسرائیل پاسخی نمی‌دهیم. آنروا دارای سابقه بسیار قوی است و ما بارها بر اقداماتی که انجام داده تاکید کرده‌ایم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار