اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

وزیر صهیونیست برای گفتگو درباره جنگ غزه به واشنگتن می‌رود

وزیر صهیونیست برای گفتگو درباره جنگ غزه به واشنگتن می‌رود وبگاه «آکسیوس» گزارش داد که «ران دِرمِر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه به آمریکا می‌رود تا درباره روند جنگ غزه و طرح‌های تل‌آویو برای زمان بعد از جنگ گفتگو کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، وبگاه «آکسیوس» گزارش داد که «ران دِرمِر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه به آمریکا می‌رود تا درباره روند جنگ غزه و طرح‌های تل‌آویو برای زمان بعد از جنگ گفتگو کند.

 

دو مقام مطلع روز سه‌شنبه در این‌باره به آکسیوس گفتند که درمر در واشنگتن با «جِیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید و دیگر مقام‌های ارشد دولت آمریکا دیدار خواهد کرد.

 

آکسیوس درباره اهمیت این سفر نوشت: «درمر نزدیکترین معتمد نتانیاهو است که بیشترین اعتماد را به او دارد. او از تفکرات و نظرات نتانیاهو از جمله نسبت به پیشنهاد آمریکا برای عادی‌سازی روابط با عبستان سعودی در ازای تشکیل کشور فلسطین آگاه است».

 

این وبگاه همچنین گزارش داد که کاخ سفید و وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی از پاسخ دادن به سوالات درباره سفر درمر به آمریکا امتناع کردند.

 

پیش از این، روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داده بود که دولت آمریکا بعد از تشدید تنش‌ها در منطقه غرب آسیا، طرحی پیشنهاد داده که بر اساس آن واشنگتن امیدوار است بتواند به برقراری آتش‌بس کامل در غزه منجر شود.

 

روز گذشته نیز آکسیوس گزارش داد که «رونن بار» رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در سفر به قاهره با رئیس دستگاه اطلاعاتی مصر دیدار و درباره جنگ غزه گفتگو کرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار