غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد

جنایت هولناک رژیم صهیونیستی / اعدام ۳۰ اسیر فلسطینی و ریختن اجساد آن‌ها در میان زباله‌ها

جنایت هولناک رژیم صهیونیستی / اعدام ۳۰ اسیر فلسطینی و ریختن اجساد آن‌ها در میان زباله‌ها حماس در بیانیه‌ای کشف پیکر ۳۰ شهید فلسطینی در شمال نوار غزه را شاهد دیگری بر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین دانشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنایات مستمر رژیم اشغالگر علیه ملت روز به روز آشکار می‌شود و جدیدترین آن توسط باشگاه اسرای فلسطینی مستند شده است و حاکی از اعدام حدود ۳۰ فلسطینی در مدرسه‌ای در «بیت لاهیا» است.

حماس تاکید کرد: این اقدام نشان می‌دهد ارتش رژیم اشغالگر پس از آزار و اذیت غیرنظامیان اقدام به اعدام میدانی آن‌ها می‌کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما از نهاد‌های حقوق بشری می‌خواهیم که این جنایت هولناک را مستند کرده و این ارتش جنایتکار و رهبران نازی آن را که بدون توجه به تصمیمات دیوان بین‌المللی دادگستری به کشتار و نابودی مردم فلسطین ادامه می‌دهند، محاکمه کنند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که منابع فلسطینی فاش کردند که نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل با اعدام اسیران فلسطینی و ریختن اجساد آن‌ها در میان زباله‌های شمال نوار غزه، به جنایت نسل کشتی خود ادامه دادند.

آن‌ها اشاره کردند که ۳۰ جسد که روی هم ریخته شده بود، در داخل زباله دانی مدرسه «حمد» در شمال نوار غزه کشف شد که بیشتر آن‌ها در داخل کیسه‌های سیاه رنگ قرار داشتند.

بر اساس این گزارش، بر دستان این شهدا دستبند پلاستیکی متعلق به ارتش رژیم اشغالگر که دارای نوشته‌های عبری و شماره سریال است دیده می‌شود.

منابع فلسطینی می‌گویند که اجساد این شهدا دارای دستبند و برخی نیز چشم بند است و همه آن‌ها با گلوله‌های نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل اعدام شده اند.

به نوشته عربی ۲۱، فلسطینیان پس از عقب نشینی نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی از برخی مناطق به ویژه جا‌هایی که در آن‌ها مرکز تجمیع و بازداشت موقت اسیران پیش از انتقال به سرزمین‌های اشغالی سال ۱۹۴۸ ایجاد کرده بودند، جنایات بسیاری را کشف کردند.

در این پیوند، باشگاه اسیران فلسطین یافتن اجساد ۳۰ شهید غل و زنجیر شده را دلیل روشن جنایت اعدام دسته جمعی دانست که رژیم صهیونیستی علیه آن‌ها مرتکب شده است.

باشگاه اسیران فلسطین اضافه کرد که شهدای «بیت لاهیا» با دستبند و چشم بند بودند که نشان می‌دهد نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل اقدام به اعدام میدانی علیه آن‌ها کرده اند و اطلاعات زیادی درباره اعدام اسیران فلسطینی در غزه توسط رژیم صهیونیستی وجود دارد که داده‌ها درباره جنایت نسل کشی رژیم اشغالگر اسرائیل در نوار غزه را افزایش می‌دهد. / ایرنا

مطالب مرتبط
آخرین اخبار