توصیه رهبر معظم انقلاب به حجت الاسلام عالی چه بود؟-راهبرد معاصر
لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد

توصیه رهبر معظم انقلاب به حجت الاسلام عالی چه بود؟

حجت الاسلام عالی پس از پایان مراسم عزاداری اباعبدالله در شب دوم محرم نزد رهبری معظم انقلاب رفته و گفتگویی میان آنها صورت پذیرفت. وی در گفتگویی به سخنان ردوبدل شده در آن جلسه پرداخته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام و المسلمين مسعود عالي سال ۱۳۴۲ در شهر تهران به دنيا آمد. ايشان در سال ۱۳۶۰ وارد حوزه علميه شد و هم اكنون در كنار تحصيل دروس خارج، به تدريس دروس مقدمات و سطح حوزه و درس اخلاق مشغول مي‌باشند. ایشان همچنین مدرک کارشناسی جامعه شناسی را دارا می باشند. حجت الاسلام و المسلمين عالي از محضر اساتيدي همچون حضرات آيات شيخ جواد تبريزي، مكارم شيرازي، بهجت، مصلحي اراكي بهره برده‌اند.

 

حضور پر رنگ حجت الاسلام عالی در محافل و سخنرانی ‌های پر مغز ایشان زبانزد بسیاری از مجموعه های مذهبی است. حضور چند باره وی و سخنرانی در جمع که رهبری معظم انقلاب نیز در آن حضور داشته‌اند بر میزان توجه ها به ایشان افزوده است.

 

سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی در شب هشتم محرم در حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) با حاشیه جالبی همراه بود. حجت‌الاسلام عالی حین انتقاد از حضور مدیران پیر و خسته در سمت‌های مختلف با فریاد خدا پدرت را بیامرزد یکی از حضار روبه‎‌رو شد.

 

حجت الاسلام عالی پیشتر نیز در مراسم شب دوم در حضور رهبری انقلاب سخنرانی نموده بود. بعد از پایان سخنرانی وی نزد رهبر معظم انقلاب آمد و گفت‌وگویی میان رهبر انقلاب با وی صورت گرفت. چند روزی است در برخی محافل گمانه‌زنی‌هایی درباره محتوای این گفت‌وگو مطرح شده است. خبرگزاری تسنیم این موضوع را به صورت تلفنی از حجت‌الاسلام عالی پیگیری کرد.

 

وی در این گفت‌وگو با اشاره به موضوع سخنرانی آن شبِ خود در حضور رهبر معظم انقلاب به خبرنگار تسنیم گفت

 

«باید جایگاه فعالیت‌های جوانان و مسئولان سن و سال‌دار مشخص شود؛ در برخی موقعیت‌ها با وجود اینکه ممکن است فرد سن زیادی داشته باشد اما جایگاهش به گونه‌ای است که می‌طلبد آن فرد در آن سِمت قرار بگیرد؛ اینکه مسئولان پیر و جوان هر یک در کجا قرار بگیرند، کار کارشناسی دقیقی نیاز دارد؛ سخنان من در این مراسم بیشتر به رویکرد اشاره داشت، چراکه دو سه دهه‌ای است رویکردها نسبت به جوانان کمتر شده است، این طور نیست که فقط نیروی جوان برای جنگیدن، دفع فتنه و سینه سپر کردن‌ها روی کار بیاید، بلکه باید در میدان کار، فعالیت‌های فرهنگی و اقتصادی و بدنه اجرایی کشور نیز حضور پررنگی داشته باشد، این رویکردی است که باید اصلاح شود و باید راهکارهایی برای این موضوع در نظر گرفت.

 

نگاه اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) اعتماد به نیروی جوان بوده است؛ ما نیز به عنوان پیروان آن حضرات در هر جایی از انقلاب اسلامی به نیروی جوان اعتماد کردیم موفق و سربلند شده‌ایم؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی این موضوع را در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مطرح کرده بودندکه «جوانگرایی به معنای پیرزدایی نیست.»

 

رهبر معظم انقلاب نیز به این نکته‌ای اشاره داشتند که باید جزئیات قرار گرفتن افراد در جایگاه‌ها تبیین شود؛ ما برای روی کار آمدن نیروی جوان نمی‌توانیم نیروهای سن و سال‌دار را کنار بگذاریم و از طرفی هم حضور آنها طوری که مانع حضور جوانان شود محل اشکال است.

 

ما با افرادی که از مسئولیت‌ها سوءاستفاده و خیانت کردند یا با ولایت فقیه زاویه دارند کاری نداریم؛ آنها که قطعاً صلاحیت ندارند، اما برخی پیشکسوتان هستند که خدمات زیادی داشته‌اند و عمر و جوانی خود را برای انقلاب صرف کردند، نمی‌شود بدون توجه به شرایط و موقعیت‌های افراد یک‌مرتبه همه اینها را کنار گذاشت، چراکه ممکن است این کار به نظام لطمه بزند؛ بررسی جایگاه جوانان و جایگزینی آنها در بدنه اجرایی نظام نیاز به فرایندی دارد که با کار کارشناسی و حساب شده امکان‌پذیر است.

 

تمام همّ و غمّ من در سخنرانی حسینیه امام خمینی (ره) بیان رویکرد جوانگرایی در سیره اهل‌بیت (ع) و در دهه اول انقلاب بود که به تدریج کمرنگ شده است؛ در دوران انقلاب هرجا جوانان به میدان آمدند تجربه‌های موفقی را به نمایش گذاشتند، رهبر انقلاب نیز در موقعیت‌های مختلف از جمله در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به این رویکرد اشاره داشتند، برای پیگیری این امر ابتدا باید به بررسی و شفاف‌سازی دیدگاه‌های رهبر انقلاب در این موضوع پرداخت و بعد راهکار ارائه کرد؛ توقع این بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی به این موضوع ورود کند اما به همین شورا به دلیل کثرت مشغله‌های اعضای آن و یا به هر دلیل دیگری آسیب‌هایی وارد است؛ ما باید نیروهای جهادی، انقلابی، متدیّن و با سواد را وارد میدان کنیم وگرنه این فرصت تبدیل به تهدید خواهد شد.»

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار