عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نروژ احیای کمک‌های مالی به «آنروا» را خواستار شد

وزیر خارجه نروژ بامداد دوشنبه از کشورهای تعلیق‌کننده کمک‌ها به آنروا خواست که عواقب این کار برای فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تاکید نروژ بر تداوم ارائه کمک‌های مالی خود به آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی در نوار غزه، این کشور خواستار احیای کمک‌های دیگر کشورها نیز شد.

 

«اِسبِن بارث ایدی» وزیر امور خارجه نروژ بامداد دوشنبه گفت: «اکنون زمان آن نیست که مردم فلسطین را با توقف کمک مالی به آنروا، رها کنیم».

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، وی از کشورهای تعلیق‌کننده کمک‌ها به آنروا خواست که عواقب این کار برای فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند.

 

پیش از این نیز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته بود که اقدامات نجات‌بخش آنروا در نوار غزه، ستون اصلی ارسال کمک‌های بشردوستانه به ساکنان این منطقه است.

 

ادامه بمباران شدید و گلوله‌باران مناطق مختلف غزه در حالی است که رژیم صهیونیستی با تشدید محاصره، از ورود کمک‌های بشردوستانه از گذرگاه مرزی رفح به غزه جلوگیری می‌کند.

 

همزمان ۱۱ کشور از جمله آمریکا، انگلیس، ایتالیا، فنلاند، هلند، استرالیا، کانادا، اسکاتلند، سوئیس، فرانسه و ژاپن به بهانه دروغ‌های واهی صهیونیست‌ها، کمک‌های مالی به آنروا را تعلیق کرده‌اند. تعلیق این کمک‌ها خطر توقف فعالیتهای بشردوستانه نهادهای وابسته به سازمان ملل در غزه را افزایش داده است و بر وخامت اوضاع افزوده است.

 

از سوی دیگر دفتر امور هماهنگیهای بشردوستانه سازمان ملل(OCHA) در گزارشی با اشاره به کمبودها در غزه اعلام کرد که ۱.۷ میلیون نفر در نوار غزه بی خانمان و با کمبودها مواجه هستند و مردم غزه به پناهگاه، غذا، آب و دارو نیاز فوری و اساسی دارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده