حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

سازمان ملل: جهان در حال ورود به دوران هرج و مرج است

دبیر کل سازمان ملل روز چهارشنبه هشدار داد که جهان در حال ورود به دوران هرج و مرج است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز چهارشنبه در سخنانی خواستار آتش‌بس انسانی در غزه و آزادی اُسرا بدون هیچگونه پیش‌شرطی شد.

وی به تلاش رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح در مرز با مصر اشاره کرد و گفت: «هرگونه حمله به رفح، بحران انسانی گسترده را تشدید کرده وپیامد‌های منطقه‌ای خواهد داشت».

گوترش اضافه کرد: «شورای امنیت سازمان ملل با بدترین اختلافات خود مواجه بوده و جهان در حال ورود به دوران هرج و مرج است».

از سوی دیگر پایگاه آکسیوس مدعی شده آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و «یوآو گالانت»، وزیر جنگ اسراُئیل گفته واشنگتن از گسترش عملیات اسرائیل به رفح نگران است.

آکسیوس مدعی شده آمریکا نگران است که عملیات ارتش اسرائیل در داخل این شهر بدون تخلیه جمعیت غیرنظامیان باعث کشتار گسترده خواهد شد.

آمریکا علاوه بر این نگران است که چنین عملیاتی موجب هجوم ده‌ها هزار نفر از فلسطینی‌ها به مصر خواهد شد. این در حالی است که مصر درباره کوچاندن فلسطینی‌ها به مصر هشدار داده است.

هزاران نفر از فلسطینی‌های آواره که برای جلوگیری از آثار جنگ به جنوب نوار غزه فرار کرده‌اند در حال حاضر در نزدیکی رفح یا در داخل آن هستند. بسیاری از فلسطینی‌ها از قبل نگران حمله اسرائیل به این منطقه بودند، زیرا جایی برای پناه گرفتن در خارج از این منطقه وجود ندارد.

«یوآو گالانت»، وزیر جنگ اسرائیل هفته پیش اعلام کرد که نظامیان این رژیم در ادامه عملیات زمینی اسرائیل در غزه به سراغ رفح در نزدیکی مرز با مصر خواهند رفت.

براساس گزارش آسوشیتدپرس، مناطق تاثیر گرفته از دستور تخلیه ارتش اسرائیل، خانه بیش از ۱.۸ میلیون فلسطینی یا ۷۷ درصد کل نوار غزه قبل از آغاز جنگ در هفتم اکتبر گذشته است.

از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ارتش اسرائیل صدور دستورات تخلیه در مناطق شمالی غزه را صادر کرد و از فلسطینی‌ها خواست خانه و کاشانه خود را ترک کنند تا ظاهرا از محدوده عملیات‌های زمینی این رژیم خارج شوند.

همزمان با دستورات تخلیه در شمال، جنگنده‌های ارتش اسرائیل نیمه جنوبی غزه که ساکنان این منطقه به آنجا پناه برده بودند را هدف حملات خود قرار دادند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار