علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

نتانیاهو فرمان اخراج فلسطینی‌ها از رفح را صادر کرد

نتانیاهو فرمان اخراج فلسطینی‌ها از رفح را صادر کرد دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو دستور برنامه‌ریزی برای اخراج فلسطینی‌ها از رفح را صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 09
کد خبر: ۲۲۷۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخست وزیری رژیم صهونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که با وجود چهار گردان حماس در رفح، نمی‌توان اهداف جنگ در نوار غزه را محقق کرد.

براساس این بیانیه، نتانیاهو به ارتش دستور داده تا طرحی به منظور کوچاندن فلسطینی‌ها از رفح و نابود کردن حماس در این منطقه در دستور کار قرار دهند.

وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه ادعا کرد شواهدی که نشان دهد اسرائیل به طور جدی به دنبال حمله به رفح واقع در جنوب غزه است، وجود ندارد.

وزارت امور خارجه آمریکا همچنین هشدار داد که هرگونه حمله نظامی اسرائیل به رفح که با برنامه ریزی ضعیف یا بدون برنامه انجام شود، «فاجعه بار» خواهد بود.

ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما از انجام چنین کاری بدون برنامه ریزی جدی و معتبر و همچنین بدون در نظر گرفتن تأثیرات آن بر کمک‌های بشردوستانه و خروج ایمن اتباع خارجی، حمایت نمی‌کنیم، زیرا این اقدامات مربوط به بیش از یک میلیون نفری است که در رفح پناه گرفته اند.»

«جان کربی» سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید با بیان اینکه هرگونه عملیات نظامی اسرائیل در رفح «فاجعه» خواهد بود، گفت که واشنگتن به توافق میان اسرائیل و حماس «خوش بین» است.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز با بیان اینکه «وضعیت در غزه در حال بدتر شدن است»، بار دیگر بر نیاز فوری به برقراری آتش بس تاکید کرد و گفت: «رفح در معرض تهدید جدی قرار دارد».

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی هشدار داد: «ما در مورد عواقب یک تهاجم زمینی هشدار می‌دهیم و باید آنچه قانون می‌گوید را مشخص کنیم.»

ینس لرکه، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گفت: «بر اساس قوانین بشردوستانه بین‌المللی، بمباران بی‌رویه مناطق پرجمعیت ممکن است به جنایت جنگی تبدیل شود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار