شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است ترامپ هفته آینده با ماکرون و استارمر در آمریکا دیدار می‌کند گفتگوی تلفنی نخست وزیران عراق و لبنان در مورد تحولات منطقه برخورد دو هواپیمای کوچک در آریزونا یک کشته بر جای گذاشت حماس: شروط اسرائیل برای مرحله دوم توافق آتش‌بس کاملاً مردود است ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت امیر قطر در دیدار با رهبر انقلاب: هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد آموزش سربازان انگلیسی در رومانی برای اعزام به اوکراین پیام مقتدی صدر به اردن و مصر در مورد کوچ اجباری فلسطینی‌ها میزبانی پزشکیان از امیر قطر تشکیلات خودگردان درباره اشغال نوار غزه هشدار داد حماس: برای اجرای مراحل دوم و سوم و توافق آتش‌بس آمادگی داریم

۲۶ عضو اتحادیه اروپا خواستار برقراری آتش‌بس موقت فوری در غزه شدند

همه کشور‌های عضو اتحادیه اروپا به جز مجارستان روز دوشنبه به رژیم صهیونیستی در مورد حمله به رفح هشدار دادند و خواستار برقراری آتش‌بس موقت فوری در غزه شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ۲۶ کشور اتحادیه اروپا حمله احتمالی (رژیم) اسرائیل به رفح را فاجعه‌بار خوانده و تاکید کردند: در صورت وقوع چنین حمله‌ای، وضعیت اسفبار یک میلیون و ۵۰۰ هزار آواره فلسطینی که همگی مجبور به پناه آوردن به این شهر در حاشیه جنوبی غزه شده‌اند، وخیم‌تر خواهد شد.

مایکل مارتین وزیر خارجه ایرلند، پیش از برگزاری نشست وزرای خارجه ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل، گفت: حمله به رفح کاملاً فاجعه‌آمیز و اقدام به چنین امری به کلی دور از انسانیت خواهد بود.

به نوشته رویترز، پس از پایان این نشست و با توجه به مذاکراتی که در جریان آن صورت گرفت، همه اعضای اتحادیه اروپا به جز مجارستان، در بیانیه‌ای خواستار یک آتش‌بس موقت فوری بشردوستانه که منجر به آتش‌بس پایدار، آزدی بی قید و شرط همه اسرای اسرائیلی در نزد حماس و ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه شود، شدند.

این بیانیه به نام «وزرای خارجه ۲۶ کشور عضو اتحادیه اروپا» صادر شد و دیپلمات‌های حاضر در این نشست گفتند مجارستان (متحد نزدیک رژیم اسرائیل) تنها کشوری بود که آن را امضا نکرد.

در این بیانیه آمده است: ما از اسرائیل می‌خواهیم که اقدام نظامی در رفح انجام ندهد چرا که انجام این اقدام وضعیت فاجعه‌بار مردم فلسطین را بدتر کرده و از ارائه فوری خدمات اولیه و کمک‌های بشردوستانه جلوگیری خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد از هفتم اکتبر تاکنون شمار شهدای غزه از مرز ۲۹ هزار نفر گذشته است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار